Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

hejhopp !
nyss hemkommen ifrån skolan, enda dagen som vi fick sluta tidigt :)) nu gäller det bara attt slappa resten av dagen, eventuellt kanske på speedway, får väl se vad vädergudarna säger.
peace!

ÄNTLIGEN 18 !!!!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG HURRAHURRAHURRA!!
peace!

I want to bathe with you in the sea.

nu är det nära, om en timme lite drygt så sätter jag mig bakom ratten och kör mot flygplatsen och sen vidare med flyg till rhodos. ska blir så himla gott!
får se om jag får tag på en dator där nere eller om jag skriver igen först nät jag kommer hem om en vecka :-)
peace!

I want to stand with you on a mountain

ojojoj, hela sommaren är förbi. alla sommarjobb med det också. så igår vid ett tiden så tog jag SOMMARLOV!! en hel vecka blir det och den kommer jag inte spendera i sverige, utan jag åker till Rhodos med min mamma. åker redan imorgon.
dagen idag kommer spenderas åt att ladda upp med musik inför resan, packa väskan och 59 års kalas för mormor som fyllde tidigare under veckan. vad sen kvällen bjuder på det får vi se!
har inte så mycket mer att skriva för stunden ... kanske gör ett inlägg til innan jag åker imorgon, fårse!
jag i min egna lilla värld ...
peace!

vart är det här tåget påväg?

nej så här på söndagskväll är jag faktiskt ganske trött, och tyvärr måste jag väl erkänna att jag känner mig lite hänging och halv dålig. men om jag är påväg att bli sjuk så ska jag sova bort det inatt, för inte fasen har jag tid att vara det nu...
denna vecka har bestått av jobb mån-fre, 18-års kalas på fredagskväll för min vän hanna, lördag blev det att umgås med några vänner- myste lite på balkongen och sen blev det en sväng till grannkomunen innan det bar av hem till sängen för att försöka sova ut lite. och idag har jag slappat, övningskört lite och kikat på film men tre härliga nötter!
Thailand - 08 ?
gänner att den här bilden bjuder jag på idag, tycker den passade
ganska bra med tanke på att om en vecka åker jag och mamma till
Rhondos för en veckas skön semester! Tack mamma och pappa för
en underbar förtidig födelsedagspresent!
peace!

just go with it

jobbat hela dagen och direkt jag slutade började det spöregna ... men vi orkade inte bry oss så jag, david och adam åkte och köpte mjukglass och låssades som om det vore strålande sol och att vi hade semester ;)
nu ligger jag ovh halvsover till en film och taggar fär att ta en springtur, förhoppningsvis!
jag och hanna i spanien 2011
peace!