26/8 2013 Oslo

Hej hopp, nu är tonåren över. Helt plötsligt är jag en "vuxen" människa! Har dessutom redan fått ett telefonsamtal där fyra fina stämmor sjöng "ja må hon leva..." för mig!!

Sitter även på flygtåget nu, så snart är jag på flygplatsen där jag ska spendera natten, innan flyget mot napa lyfter kl 07:10. Ska bli så underbart. Resan blev alltså min 20-års present från mig själv. Grattis Elin önskar Elin!

Peace!


24/8 2013 Hagfors

Snart är första veckan på semestern slut. Avrundar Sverige veckan med ett brakkalas.
Under veckan har jag försökt träffa så många som möjligt, både vänner och familj. Igår så började dagen med stress. Sen blev det 20års kalas, för mig!! Släkten kom och åt kolsoppa, tårta och gav min packet. Mysigt att kunna kunna träffas, nästan allihop, samtidigt!
Sen blev det förfest hos min älskade vän Emil. Och sist med inte minst så bar det av till parken och eldfestens första dag!!

Idag har hela familjen var på fisketävling, med mammas jobb. Med en resorb, massa vatten och lite chips, så gick överlevde jag även det. Bra start på dagen, som jag hoppas håller i sig hela kvällen i kväll också!!

Peace!


15/8 2013 Oslo

Då sitter jag här på bussen igen. Påväg till jobbet, för det näst sista passet.
Dagen igår såg ut som följande:
Jobb, hem, plocka ner tvätt, sätta på en tvättmaskin, sova, träna, hänga tvätt, plocka ner en tvätt, tvätta en maskin till, duscha, sova. Inte den roligaste dagen, men vad gör man inte för att kunna först fylla resväskan för en vecka i Hagfors och sen för en vecka på Cypern!!

Peace!


12/8 2013 Oslo

Jaha ja, så var måndagen snart över också... Det går fort nu!
Tänkte skriva lite om min fin fina helg. Började den med jobb på fredag. Härlig gäng på jobbet, så allt gick så fort. Sen bar det av hem för att inte göra något i stort sett, innan jag gick och la mig.
På lördag bar det av emot jobbet igen, tidigt! Men bussen körde fel och panik utbröt bland alla resenärer. Alla, verkligen ALLA, tog upp mobilerna och ringde till sina jobb och meddelade att vi skulle komma försent.
Efter den dåliga starten på dagen så flöt det på ganska bra. Vid 15.30 bar det av hemöver för att börja göra sig i ordning och förbereda sig inför en bursdagsfest. Mötte upp Elin vid 20.30 och gul sedan till Mari, där förfesten skulle vara.
Hade en hur bra kväll som helst. Alla hade tagit med sig det bästa humöret tror jag!! Kvällen slutade iaf med mat på bislett kebab, och sen taxi hem.
På söndagen, eller rättare sagt igår, så var det bara att masa sig upp ur sängen vid lunch och åka iväg till jobbet igen. (Tur att jag älskar mitt jobb, annars hade jag aldrig orkar upp ur sängen.) trött som vare den, men vad gör det när man jobbar tillsammans med två likasinnade?! Humöret på topp och vips så bad den dagen slut också.

Idag skulle jag vara ledig egentligen, MEN, jag fick jobba extra 7.30-16.30. Efter det satt jag, Linda och Heidi och kacklade i ca 1h. Sen bar det av hem för att sova lite. Men sen drog verkligheten igång. Först laga mat, städa, tvätta, diska. För att avrunda kvällen med träning, dusch och svandyk ner i sängen!

Peace!


9/8 2013 Oslo

Jaha ja, då var det fredag igen. Och jag inleder nu min sista jobbhelg innan semestern.
Min lediga dag igår bestod av: sovmorgon, shopping med Heidi, mer shopping, en tur till frisören (elizabeth min sambo) för att fixa ögonbryn och ögonfransar och träning. En toppendag med andra ord!

Peace!


8/8 2013 Oslo

Blir lite natt bloggande idag!
Somnade efter jobbet igår, runt kl 19, och vaknade nu!!! Den där klassiska pn, är nog inget för mig egentligen. Blir alltid mycket längre än jag har tänkt från början..
Aja, med ett knäckebröd i magen kommer jag nog ändå somna ovaggad igen, hoppas jag!

I tisdags var jag på bio med Lisbeth, som jag bor med, och efter det bar det av till Egon för en lite sen middag. Hur gott som helst, som vanligt!
Bröt dock trenden, äter alltid samma burgare + en öl, men då fick det bli en tacosallad + vatten. Men som sagt: det var lika gott det!

Nej Godnatta!!

Peace!


6/8 2013 Oslo

Vet ni vad som slog mig nyss?! Ida är det 10 dagar kvar tills jag går på semester OCH 20 dagar kvar tills jag fyller år! Det innebär alltså att det även bara är 20 dagar kvar tills jag flyger till Cypern! Wihoo!!!

Och dagen idag ser mycket bra ut. Nu jobb, med ett bra team. Efter det kommer Lisbeth till mitt jobb, så ska vi till gymmet. Sen snabbt hem och äta innan det bär av på bio!

Åh, vad glad jag är idag :-)

Peace!


4/8 2013 Oslo

herregud vad jag uppdaterar bloggen nu förtiden. eller ja, det är iaf tredje dagen på rad.
dagen idag började iaf med jobb, hoppade in extra denna söndagen till ära. sen bar det av hem. snabbt iväg till typ den enda affären som är öppen i hela Oslo, på söndagar. handla till tacos. hem och laga mat till mig och Lisbeth. titta på fotboll. vet inte vilka som spelade riktigt. men jag fick order om att heja på rosenborg, eller rättare sagt: dom med vita tröjor!

kvällen började med film. ginade som en hungrigt barn, genom hela filmen. den var så hemsk. den handlade om tsunamin i Thailand 2004. efter alla trånar så behövde jag skratta lite. och det hjälpte mina sambos, plus en av sambons väninna, till med!! vi har skrattat konstant i flera timmar nu. helt sjukt faktiskt!!

peace!

3/8 2013 Oslo

Min lediga dag lider mot sitt slut. Har fått lite gjort iaf. Tvätthögarna har minskat, lekte kock och gjorde en gormemiddag, gjort det godaste träningspasset på länge och nu återstår bara att bädda rent i sängen och sen sova som en prinsessa. Skönt!

Peace!


2/8 2013 Oslo

Välkomnade augusti igår med öppna armar. Började denna fantastiska månad med mat och öl, tillsammans med tesa och Martin. Dag två, alltså idag, i denna månad står storstädning på schemat. Inte lika kul men nödvändigt!

Har så mycket att se fram emot den här månaden. Längtar!!

Peace!