Trettionde januari tvåtusentolv

Att få beröm, av en oväntad person, gjorde min dag mycket bättre! Att göra något för någon som behöver det, känns ju bara som en självklarhet för mig. Att finnas till och lyssna gör så mycket!

Och för dom som undrar varför jag inte bloggar så mycket så beror de på att jag numera finns på instagram, Missselin :-)

Peace!


Tjugofjärde januari tvåtusentolv

Har inte skrivit på lääänge nu, men de har ju hänt en del sen sist jag skrev iaf! Tagit körkort, fått användning av min utbildning på min sjuka bror som behöver dygnet runt hjälp just nu, kompisrelationer kommer och går, långberget hela helgen med ett gäng och nu sitter jag i bilen på väg till Vänersborg för en heldag där!

Peace!


Fjortonde januari tvåtusentolv

Bio i går kväll och spenderat natten med Sandra, så blir det hemförd idag för att kika på min vän Hanna som ska dansa ikväll!

Peace!


Trettonde januari tvåtusentolv


Jaaaaaaaaaaaaaa!

Jag ska aldrig mer öppna en teoribok i hela mitt liv!!
Lätt värt alla timmar framför boken och datorn. Så j-vla bra känsla!!!!!

Peace!


Torsdagslyx

Sitter på finmissag i Uddeholm, med massa åtta härliga brudar.

Peace!


Dagens

Dagens hiss: känslan när man går ifrån frisören. Fräsch, lätt och friskt!
Dagens diss: allt man MÅSTE kunna.

Peace!


fjärde januari tvåtusentolv

att ligga vaken tills sex på morgonen och vara orolig för ett körkort är inte roligt, att behöva sätta sig och plugga körkorts teori på morgontimmarna för att kunna somna är inte heller ett dugg kul. mitt liv är låst nu, och allt för en plastbricka som är ett bevis på att jag kan och får vistas på vägarna ... värt det?! ja, det är klart att det är när jag sitter där med plastbiten i min hand, men nu så här veckorna innan så känns det förjävligt! bryt ihop och kom igen skriver ju folk jämt, kanske ska ta och prova den tekniken nu. tur att man har lite höjdpunkter att se fram emot i januari iaf : en helg med några av mina vänner, en fin, fin middag med endel vänner, ett par ursnygga skor som dimper ner i brevlådan, mamma som fyller år i slutet av månaden ( 20 år va det tror jag ;) ) nej, nu ska jag ta och fixa ett ansikte innan jag ska iväg och klippa mig! peace!

Andra januari tvåtusentolv

Efter en heldag med massa tråkigheter ( städning, diskning, tvättning och ärenden) Plus en massa prat och kvalitetstid med min lillebror. Spenderade jag kvällen med mamma och stig Helmer. Och nu med bull-tvn och sex and the city!

Peace!


Första januari tvåtusentolv

Kikar på film och lyssnar på min pappa, som är tondöv, som sitter och sjunger Idas sommarvisa. Bra start på det nya året!!

Peace!