24/4 2014 Oslo

Nu har jag och Lisbet vart på lägenhetsvisning på fin fina bygdøy. Lägenheten var superfin, så nu är det bara att hoppas på det bästa. Skulle få svar redan ikväll eller senast imorgon.
Var även på en visning igår, men den var inte alls lika bra. Har även planerat in några visningar till, nästa vecka. 
Det här med att hitta ett nytt boende är inte bara. Mycket man ska tänka på. Och så är vi lite småkräsna, så det hjälper ju inte heller. Men men, det ska nog gå bra det här också. Vi brukar klara oss bra tillsammans! 

Nu ska jag ut och njuta lite av kvällssolen innan den går ner! 

Peace!

6/4 2014 Oslo

Och så var denna helgen slut också. Men det gör inte så mycket, för den här helgen har varit nästan perfekt. Hela fredagen spenderade jag med Mari. Var på besök på jobbet så hon fick hälsa på alla igen, var ute och åt supergod lunch, fixade oss och sen var det fest. Träffade massa nya människor. Sen blev det dejt på mc D. 
Lördagen blev lite lugnare. Hem till Mari för att äta frukost. Sen hem och dejta Lisbet hela kvällen. Det innebär: massa chips, godis, mjölk och norskskräckfilm. 

Idag är det en sån dag då jag tittar på gamla bilder och längtar tillbaka... 

Thailand -14

Peace! 


3/4 2014 Oslo

Hej hopp, nu vad det längesen sist. 
Jag har hunnit vara i Thailand i 2 veckor, tillsammans med familjen. UNDERBART! 
Sen har jag hunnit med en liten liten tur till Sverige. Vart ute och ätit. Vart ute på kaffe och fika. Promenader i vårsolen. Jobbat. åkt massa buss och trikk. Tränat. Ätit. Sovit. Och gå på toaletten (och ja, vi flickor/kvinnor går också på toaletten.)
Ja, egentligen allt som hör till min vardag. 
 
Jag älslar mitt liv här i Oslo. Jag är omringad av massa fina människor, varje dag. 
Så klart så saknar jag Hagfors ibland. Jag saknar att ha familjen och vännerna nära mig. Men man lär sig. Man kan ringa till varandra. 
Hoppas alla får en fin torsdag! 
 
 
Peace!