30/11 2014 Oslo

Godmorgon värden, vilken underbar dag! 
Tidig söndagsmorgon på jobbet. Och 1:a advent. Nalkas 8h mysiga timmar på jobbet nu, men julpyntning och julmusik. Tror inte det finns någon i hela värdeökning som är så glad som mig idag. ÄLSKAR JUL! 

Och om 1 vecka går jag på semester igen, och får resa hem till familjen och vännerna där hemma i skogen. Wohooo! 
Hade extrem hemlängtan igår. Så nu ska det bli extra gott att få åka hem. Bara 6 pass kvar på jobbet först! 

Nej nu kanske det är dax att få rumpan upp från stolen på kontoret och börja jobba lite. Gofrukost väntar dom gamla idag! 


Peace! 

8/11 2014 Oslo

Då var vakt nr 2 av 4 gjord, denna helg. Älskar mitt jobb, mina arbetskamrater och mina fina patienter! Allt går så mycket änklare när man jobbar i en fin omgivning!! 

Efter 8h på jobbet bar det av hem för att ordna sig. Och nu blir det en fin kväll ute med goda vänner och några glas rödvin. Så får vi se vad kvällen har att bjuda på!! 


Peace! 

7/11 2014 Oslo

Då var det dax för jobbhelg igen. Men vad gör det när man har så fina arbetskamrater! 

Glömde skriva hela förra veckan när jag var hemma i Sverige. Men jag hade det hur bra som helst. Koselig att vara hemma hos familjen och umgås lite. Fika med vänner, shopping och skvaller. Avslutade hela vistelsen med halloween/inflyttningsfest, med temat kändisar. Mamma kom med förslaget på att jag skulle vara Björn Borg, så det fick det bli. 



Peace!