Tisdag 21.39

Att finnas till när någon behöver det, är ett enkelt sätt att visa att man bryr sig!

Peace!


Dyngkåt och hur helig som helst

Dyker ner i sängen och kikar klart på filmen jag somnade ifrån igår ;-)

Peace!


Ny vecka, nya möjligheter ?!

Måndag morgon kan vi glömma... icke!

Peace!


Lördag

Efter en utekväll i Karlstad igår, vaknade jag i Hannas underbara säng i morse. Frukosten är uppäten och jag kan skriva till en ny sak på mitt cv : jag har åkte i edebäcksbussen!

Peace!


Torsdag 11.15

Sitter i skolan och drömmer mig bort, trött på det här nu. Massa jobba som ska in hela tiden, prov och dessutom fixa inför lucia och balen...
Men SNART, om bara 7 månader, bär det av mot Cypern och ayia napa, ska bli underbart !!!

Peace!


Starting from zero got nothing to lose

Efter skola, jobb och matlagning ligger jag nu i soffan och kikar på navy CSI. Sover också förmodligen snart också, ingenting som är ovanligt när jag ligger i soffläge!

Peace!


Intresseklubben antecknar, eller ?

Jaha, då var de ett tag sen man skrev igen då... Och efter som min vän Hanna vill ha något att läsa är det väl bara att ställa upp och skriva några rader ;-)
Frågan är bara vad när jag inte har något intressant att säga?
Jo vi kan väl dra upp det där med att jag är supersugen på att tatuera mig, har två idéer på g, frågan är bara om jag vågar verkställa det. Men innan jag går i graven ska dom vara fixade iaf, älskar båda idéerna och det är något jag kan stå för hela livet.

Nej nu ska jag dra iväg och arbeta. Men jag skriver väl något ointressant snart igen, så kika in igen vettja!

Peace!


Torsdag 21.05

Efter ett 3,5 timmar långt nationelltprov, powernap, lite plugg, friidrott och sen egen träning och dusch sitter jag och mamma nu i soffan och kikar på lyxfällan!

Peace!


Tisdag 22.43

Säger godnatt till omvärlden och kryper ner i min säng nu!
Godnatt

Peace!


Överraskar 18åringarna


I only miss you when I'm berating, I only need you when my heart is beatin'


Körskolan

Sitter atm på körskolan och väntar på en körlektion, sen bär det av mot skolan för plugg innan det är dax för jobb. Gud va hurtig jag känner mig ! ;-)

Peace!


dag 3 – innehållet i min väska

Ja ni, vad har jag i min väska?! Har olika väskor.
Men i skolväskan är det mest skolböcker, ganska logiskt!
I min väska jag har när jag tränar hittar man träningsläger, handduk, tvål, schampo, vattenflaska, musik och frukt!
Och i min allt i allo väska finns det nödvändigaste, typ plånbok, smått och gott :-)

Peace!


Maybe together we can get somewhere


dag 2 - en person jag vill träffa just nu.

Just nu skulle jag vilja träffa min mamma, hon befinner sig nämligen i Ullared idag och jag hoppas hon kommer hem med något fint till mig ikväll/natt !
Förutom det så skulle jag nästan kunna göra vad som helst för att få träffa min gammelfarmor Marianne. Som sedan några år tillbaka sitter på ett moln och kikar ner på oss. Saknar henne enormt mycket! Så att få träffa henne skulle betyda mycket för mig <3

Peace!


And I got a plan to get us out of here

Är så effektiv så de skriker om de, bilderna säger ju en del ...

Peace!


Good night

Säger godnatt till omvärlden och drömmer om den här tatueringen inatt!

Peace!


dag 1 - en bild på mig + 10 fakta.

.
rhodos 2011

1. jag heter Elin Nilsson, enkelt och absolut inget som sticker ut efter som hela 3627 kvinnor och 10 män heter Elin och 174841 som heter nilsson i sverige. Jag är helt enkelt en helt vanlig svensk medborgare!
2. jag bor i en liten håla i värmlandsskogarna.
3. jag går sista året på omvårdnadslinjen och taggar nu för fullt inför studenten.
4. bokade nu under höstlovet en ayia napa resa som avgår den 23/6, tillsammans med 14 andra personer som också vill och ska ta studenten om sisådär 8 månader!!
5. jag är beroende av min kära iphone, våran kära relation har varat i 10 månader och vi är fortfarande nykära! 6. ett annat beroende i mitt liv är serien VÄNNER, blir minst ett avsnitt varje kväll. detta ända sedan 24/12 2010! 7. vill ha körkort nu !!
8. ska snart och träna, underbart!
9. jag är fantasi-lös !!
10. fick just reda på att jag ska på myspys ikväll, gulliga vänner jag har !
peace!

day by day

efter som jag inte har något intressant att skriva längre slänger jag upp den här listan ( ärligt snodd av Emma ) och försöker börja pricka av ;) dag 1 - en bild på mig + 10 fakta. dag 2 - en person jag vill träffa just nu. dag 3 – innehållet i min väska. dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar. dag 5 – en låt som får mig att gråta. dag 6 – typ av killar jag faller för. dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon. dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade. dag 9 – bild på mig och min bästa vän. dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig. dag 11 – någonting jag oroar mig för. dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på. dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen. dag 14 – någonting jag ångrar. dag 15 – min favorit årstid och varför. dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför. dag 17 – en bild på det jag köpte senast. dag 18 – min favorit film. dag 19 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln. dag 20 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu. dag 21 – mitt favoritprogram och varför. dag 22 – min favorithögtid. peace!

I want a ticket to anywhere

Drog mig ur sängen imorse, först nu, nästan kl.10 och en kaffekopp senare är jag människa igen!

Peace!


Lördagar i all ära, men söndagskvällar är lite mysigare

Atm ligger jag och brorsan i varsin soffa och kikar på Beck, men om jag känner mig rätt så dröjer de inte många minuter till innan jag snarkar som en gris och dreglar på kudden!
Godnatt!

Peace!


Gårdagskvällen i bilder


Atm

Godmorgon,
Nu kryper jag tillbaka ner i sängen och kikar på filmen allt för min syster. Gråter varje gång jag tittar på den, men de är de värt för den är så himla bra! :-)

Peace!


When I think back, I knew who you really were


Torsdagskväll

Spenderat eftermiddag/kvällen åt att städa, laga mat till familjen, myspys med mamma och emil och nu ligger jag i lillebrors nybäddade säng, pratar och kikar när han städar. Måste säga att han är rätt duktig, bäddar tillochmed in mig i täcket så som mamma gjorde när vi var små. Syskonkärlek !!!

Peace!


Glädjeruuuuuus!!

Nu är studentresan betald, så himla gott !!!!

Peace!


Torsdag, 3/11

Ligger i soffan nu och gör så lite som möjligt. Redan hunnit pricka av ganska mycket på dagens att göra lista, tex. Körskolan, promenad och fixa mat.

Peace!