21/2 2013 Oslo

jaha, då har snart hela denna torsdag förbi. den här torsdag som jag skulle göra så mycket, eftersom jag var ledig. men men, nu sitter jag här och bloggar istället för att städa tex.
måste ta tag i den här lägenheten så det är kliniskt rent när min blivande sambo kommer hem på onsdag, annars blir han nog galen eftersom han är väldigt väldigt pedantisk (och det är inte jag, överhuvudtaget!!)

sen blir det väl sängen tidigt eftersom jag börjar jobba 7:30 till morgonen, även på lördag och söndag!

Peace!

18/2 2013 Oslo

hej hopp, tänkte bara skriva lite om helgen.
lördag: slapp dag, skulle ha vart ute och käkat och sen bio. men pga sjukdom hos min kompis så blev jag kvar hemma och tittade på mellon. det var en ganska behövlig dag. bara slappa, gå en liten promenad och varva ner lite efter en lång arbetsvecka!
söndag: så hade jag och Julie planerat att vi skulle mötas på gymmet tidigt. blev dock inget med det. jag fick ringa sjukvårdsrådgivningen. och sen besöka legervakten. efter 4h fick jag träffa läkaren, som beslutade att lägga in mig. fick dock efter många om och men åka hem sent i går kväll!
men bara så ni vet, ni som läser, jag mår bra. det är bara något som spökar i kroppen. MEN jag mår bra!

nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka och köpa mig en latte innan jag far till jobbet. (man måste få lyxa till det ibland!)

Peace!

10/2 2013 Hagfors-Oslo

Jaha, då har ännu en helg passerat. Sitter nu på tåget på väg tillbaka till Oslo.
Har under helgen vart ute i skogarna på rally. Pulsat i snö, frusit lite, hört massa brummande motorer, druckit öl, tänt brasa, pratat, skrattat och gråtit. Alltså allt som man brukar göra på svenska rallyt!
Men det jobbigaste på hela hemvisiten var ju helt klart att säga hej då till mamma, pappa och lillebror. Alltid lika svårt!!

Nej nu ska jag duka ner i skvallertidningen och försöka intala mig att denna tågresa kommer gå fort!

Peace!


5/2 2013 Oslo

äntligen är jag frisk och har lite krafter i kroppen! ska bli så skönt att få börja jobba idag igen. kommer dock säkert vara hur trött som helst efter jobbet idag, med tanke på jag inte rört mig en meter för mycket eller ätit ordentligt under ca 4 dygn.
nu ska jag laga lite god frukost och börjar packa väskan inför hemfärden till skogen på torsdag!

Peace!

2/2 2013 Oslo

okej, gårdagen slutade inte alls så bra som jag hade hoppas. det slutade med att jag spydde som en gris. låg i fosterställning och bad en tyst bön...
mår iaf bättre nu. har bara feber och lite lätt illamående kvar.
jag tänker därför ligga still i soffan resten av dagen och vänta på att mellon ska börja!

Peace!

1/2 2013 Oslo

jaha, då var januari slut. det gick fort må jag säga.
idag har jag vart ledig. då passade jag på att sova länge! ställde klockan på 10. trött som jag var så tog jag mig från sängen till soffan. sen bar det av till gymet för att köpa kort, tillsammans med Julie.
efter det så gick vi på ett cafe, för att ta en "snabb kaffe". slutade dock med att vi satt och drack latte och pratade i 3h.
så dagen har vart bra så här långt.

Peace!