26 juli.

hej bloggen, jag har haft bloggtorka nu ett tag förlåt för det men vad ska man säga... jag har inte haft tid eller ork för att skriva "/ ska försöka bättra mig men hoppas inte på för mycket :)

dom två senaste dagarna har sett ut så här :

FREDAG :
började dagen med frukost och sen slapp framför tv:n. efter det så var det dags att göra sig i ordning för att åka till arbetet :) på jobbet gick det så där, blev lite arg ett tag men det gick över mer eller mindre när jag gick in i bio salongen och tittade på ice age 3, mycket skratt och liten glädje tår ran på min kind ;)
sen efter andra föreställningen så bar det av imot minigolfen där jag Hanna och Josefine spelade några hål innan jag och Josefine bestämmer oss för att åka till sunne på fryksdalsdansen :)
kom till sunne och gick till Josefines mormor, jätte söt är hon kan jag lova er ! sen gick vi till kolsnäs där vi träffade Andreas * 5 och några hagforsingar :) senare på natten kom mammi och Helené och hämtade oss och vi var hemma någon gång innan 4 tror jag :)

LÖRDAG :
började även denna dag slappt i soffan och tittade på friidrott och så kom även mormor hit en sväng så det blev lite prat med henne :)
senar på dagen så blev det att göra sig i ordning med Emilia och sen gå till hanna och åka till kolsän, sunne igen :) denna gång med Hanna, Linn och Emilia. och så träffade vi Julia och Louise. kvällen var inte den bästa men... kom iaf hem vid 3 typ :)

om ni inte orkar läsa den långa texten så förstår jag er ;) haha





23 juli.

jag har gott och blivit medlem på en superduper bra sida, gratisbio.se . nu kan du också bli medlem genom att gå in på gratisbio.se här 
denna sida är inte som andra, mindre bra, sidor för den här sidan kan man välja på både biobiljetter och presentkort på alla dina favorit kedjor. bla. HM, LINDEX, ICA, SIBA mm du väljer själv efter poängen. och du får som ny medlem 50 poäng om du gör dig medlem nu :)


se till att ta den här finfina chansen nu ;) ♥


23 juli.


20 juli.


9D, snart klassfest? tycker det är på tiden nu :)

20 juli.

hej mina kära vänner :) just nu sitter jag hemma hos min käre vän josefine och vi fixr lite med datorerna och är lite små busiga so vanligt ;)
dagen idag har varit lite ovanlig, för jag har berättat för min tränare at jag ska sluta på friidrott. det gick jätte bra, vi kom fram till att jag ska bli tränare och att om jag ångrar mig så är det bara att jag börjar igen, alltid välkommen sa hon :) och med tanke på att jag vuxit upp på friidrottsbanan så är detta tt stort steg för mig... men jag är nöjd och stolt över mitt beslut :)

nu blir det snart mat här ;) ha det bäst



19 juli.

klockan är nu 16.56 och jag har inte gjort ett piss än idag :s och vi har ju världens bästa väder just nu i H, not ! och ingen vill ut och gå med mig för det regnar. aja, jag tar nog hunden med mig och går själv ändå tror jag, måste få luft och piggna till lite :)
mobilen är med så ni som har något på hjärtat kan ju höra av sig ♥



take my hand and walk with me

18 juli.

grattis till min egna lilla, eller jag hon är ju äldre än mig men ändå, hanna !


bjuder på bilden ;)


18 juli.

dagen så här långt har bestått av sol och mat ;) och nu sitter jag och väntar på mina otroligt snabba vänner josefine och sandra för vi ska ut och gå. jag hoppas på en lång promenad, men vi får la se vad dom säger dom andra två :)

ha´t bra mina vänner ♥


18 juli.

ingen uppdatering igår och bara en i förrgår, nu får jag ta och skärpa mig på allvar :s

dagen igår vra helt okej, låg först och solade sedan bar det av enr imot mormor och morfar där jag åt och sedan blev jag och mammi med dom och handlade för att deras bil var trasig :p sedan bar det av hemmåt igen där jag solande en stund och sedan gjorde mig i ordning för att gå ut och titta lite i våra små söta affärer i hagfors med mian vänner emilia, linn och hanna :)
sen bar det av hem till josefine för min del och vi drog sedan i sin tur mot caroline där det var "fest".


hemgåg blev det någon gång runt 1 (Y)

16 juli.

dålig uppdatering jag vet, men det är inte lätt när det är svårt heter det ju ;) nu sitter jag hemma hos min vän josefine som håller på att göra sig i ordnigng för vi ska åka och fira hanna som fyller 16 år på lördag. ska bli lite små trevligt tycker jag :)
hejs så länge :*


15 juli.

ja då blir det att åka och arbeta igen då, jippi ! srkiver mer senare ikväll när jag kommer hem :D


14 juli.

nu är kl halv sex och jag hoppas min älskade vän josefine snart harklippt klart gräsmattorna så hon kommer hit, miss her ♥
men vad sägsom e liten sväng ut och lägga sig i solen medans man väntar? det blir det nu iaf :D


14 juli.


14 juli.

så då har jag varit och sprungit, jätte gott måste jag säga :) nu blir det att umgås med mormor och morfar som är här. sen blir det att duscha och vänta på josefine :)
ha det bäst till jag skriver nästa gång (y)

14 juli.

godmorgon, nu bilr det att springa ut och lägga sig i solen och steka tills josefine kommer hit en sväng iaf :)


13 juli.

nu blir det sängen och sova, natti


13 juli.



13 juli.

nu blir det att fixa och trixa med resa  :)


13 juli.

då har ännu en dag i mitt liv runnit ur mina händer :) men det har varit en bra dag så det spelar ingen roll, för då kan jag vara nöjd över den vilket som. den har i viketfall tillbringas med josefine eller eftermiddagen iaf. började med en snabbis i affärerna i H. och sen även en fika på cafét. efter det så gick vi runt lite och sen bar det av på tutbingo men josefines mamma och Mathias, mycket trevligt men det blev lite så drygt på slutet.


13 juli.

då har man varit hurtig så här på morgonen.
vaknade av att min telefon ringer och det är min boss som ringer och undrar om jag inte kan arbeta på onsddag på harry potter premieren och jag tackar så klart ja!
sen så direkt efter det samtalet går jag upp och sätter på min sräningskläder och åker iväg och springer, jätte gott men ont i vaden än ... "/
nu blir det att gå och och hälsa på solen som tittar fram ;)


12 juli.

det blev inget mys till film förut, istället så blev det att åka med mammi till gamel mormor och morfar. lite drygt men ändå ganska trevligt :)
nu sitter jag och väntar på emilia ^^ har ingen bild på henne ännu, men ska försöka fixa en nu.


12 juli.

nu blir det att gå upp och krypa ner under täcket och mysa själv framför filmen seven pounds. mycket gott ska det bli :)



12 juli.

nu har jag varit jätte duktig tycker jag ;)
först så lurade mammi mig att solen var framme och att det gick att sola, så jag springer upp och byter till bikini igen och sen springer jag ut och lägger mig i sol stolen och när jag luggit där i kanske på sin höjd 2 minuter så är det grått så långt ögat kan nå :( där låg jag, i min nya grönblommiga bikini och lussnade på sommar musik ifrån mobilen och frös som aldrig förr...
men så kan det gå när man är en lättlurad blondin, men det bryr jag mig inte om, för vi blondiner har alltid kul ändå (y)

aja, det var inte därför jag var duktig utan sen när jag kom in så bytte jag om och sen bakade jag och mammi bullar :Ddet ska bli riktigt gott att provsmaka dom nu, hejs så länge :)


12 juli.

godmorgon :) här bakom tangentbordet sitter en ny vaken Elin i bikini :) solen sken som bare den när jag vaknade men nu är den borta som med vinden :( jag som skulle sola idag tänkte jag :(
nej nu ska jag gå och äta frukost och mysa lite i myskläder istället :)


11 juli.

nu blir det film med emilia och louise, i taket lyset sjtärnorna, igen ;)


11 juli.

vad tycks om den nya headern? hot or not?



11 juli.

Ödet ger oss släktigar, men våra vänner väljer vi själva.
 källa : http://ordsprak.se


11 juli.

jagvet att jag lovade att bilder på kläderna jag skulle sälja skulle komma upp här på bloggen idag, men jag har tyvärr inte hunnit klart med hela garderoben :( så jag ska forsätta rensa den nu och så slänger jag upp regler och bilder på kläderna så fort som möjligt :)
och du, acne jeansen lovar jag att dom kommer upp inom kort!



11 juli.


nu vill jag bara bort här ifrån regnet och till solen i thailand !


11 juli.

nu ska jag hjälpa mammi med maten, gratäng tror jag det blir :)


11 juli.


11 juli.

ja då har nästan en hel dag till gått och vad har elin gjort ? jo hon har handlat mat och städat garderoben. och den än halv klar nu :D idag har jag provat alla leggings och tunikor som jag har, det tog tid kan jag lova er och jag hittade massa saker jag inte visste att jag hade också ;)


10 juli.

ferdags kväll och jag sitter hemma och myser med mina näsdukar (y) mammi och pappi har även gäster här så det blir vella att gå och smitta dom nu och titta på friidrott ifrån Rom :) riktigt mysigt tycker jag ;)


alltid vid din sida sis ♥


10 juli.

så där, tre timmar senare och jag är klar med lite mer än första halvan av första garderober (y) kommer ta evigheter det här men men, det blir ju iaf fint till slut ;)
och medans jag stod uppe på mitt rum och provade allt vad kläder heter så fick jag världens idé. nämligen att lägga ut alla kläder som knappt är använda och sälja här på min blogg :) det blir typ som en tävling, och reglerna är enkla, imorgon när innlägget kommer upp så komenterar du inlägget och lägger upp en länk på din blogg till min och tipsar om "tävlingen". bland plaggen som kommer komma upp ligger ett par Acne jeans, så titta in i morgon igen :)


10 juli.

då har jag vaknat och varit ute med vovven. så nu ska jag börja med dagens hemska uppgift, städa ut mina garderober !  kan lova er att det är inte ett arbete som bara tar en timme...
skriver mer sen om jag överlever dagen :)


godnatt.

nu blir det att gå och lägga sig och titta på film, natti natti ♥

broder.


en bild säger mer än tusen ord ♥


dagen i korta drag.

hemma igen efter en dag som har bestått av mina vänner sandra och josefine, film och regn promenad :)
har inget mer att komma med för stunden, så ni får ta hand om er mina små vänner så skriver jag mer i morgon :)



nionde juli.


idag blir det att leka med dessa snyggingar, Elin like

nionde juli.

god morgon eller middag ni bestämmer själva :)
vaknade aldeles för sent idag, halv ett :s men eftersom jag troligen inte ska göra något idag ändå så spelar det vella ingen roll :)
nu blir det att leka lite i bild program och sen bara ligga framför tv:en för jag har så himla ont i halsen ska ni vata ! tyck synd om mig !

ha det bra idag nu gott folk, och om ni vill mig något så är det bara att höra av sig ;)



åttonde juli

ännu en dag i mitt liv har paserat och den dagen tillbringade jag med mina vänner josefine och sandra :) åt även pizza med josses mamma Helena och hennes bror.
mycke prat och lite gjort kan man ju försorta dagen bara ;)


sjuk.

tjosan, förlåt för att jag har ursäktat mig så mycket nu på slutet i min blogg och jag måste tyvärr göra det nu igen... förlåt för att jag inte skrev något igår, men jag har en jätte bra förklarning på det. för på måndagskväll när jag kom hem så mådde jag inte så där jätte bra, men jag lyckades somna och sova i ca.3 timmar innan jag vaknar och mår sikt ! och min pappa är itne i topp trim just nu så honom får jag absolut inte smitta så min älskade mamma fick skjutsa min till mormor vid 6 tiden. där sov jag och tillbringade hela gårdagen och natten inatt. men nu är jag hemma igen och jag lovar att jag ska skriva mer :)


dagen.

dagen idag i korthet:
* vaknade efter några få timmars somn
*genomförkyld med halsont havskriker jag för att få fram orden : mamma eller pappa koka vatten åt min innan jag tappar rösten.
* myser i soffan själv
*hjälper till lite hemma
*kollar datorn snabbt
*duschar och äter
*josefine kommer
*vi går ut och går
*och sn kom vi in och var lite busiga
*vi går hem ifrån
*umgås med dah twinbooi´s
*kommer hem och lika förkyl och även feber tror jag
*sova, eller försöka iaf


bror


renovering.

nu är det renovering på g igen ;) ni får hålla ut ett tag till sen är den i tipp topp form får vi hoppas !





blogg tips.

läs den här bloggen, den är super bra !


frågor och svar.

1. Hur gammal är du om fem år?
ska fylla 21

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
familjen än så länge

3. Hur lång är du?
1.68 tror jag

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
i taket lyser stjärnorna med mamma

5. Vem ringde du senast?
josefine

6. Vem ringde dig senast?
mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
vet inte, och orkar inte titta nu.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
beror på vem det gäller

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
sambos

10. När såg du senast din mamma? 
 för 1 minut sen

11. Vilken ögonfärg har du?
blå

12. När vaknade du i dag?
vet inte, har typ inte sovit något pga sjuk

13. Vilken är din favoritjulsång?
allt runt jul är så mysigt så jag kan inte välja låt.

14. Vilken är din favoritplats?
borta bra men hemma bäst heter det, men om jag måste välja blir det nog thailand tror jag.

15. Vilken plats föredrar du minst?
ingen nämd ingen klämd.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
om jag får drömma nu så befinner jag mig på en fin badstrand med en fin familj.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
en orangetapet, jag trode det brand i den alltid :s

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
skrattar jämt, men emil tror jag det var som sa något så jag skratta.

19. Hur stor är din säng?
1.20 säng har jag

20. Har du stationär eller bärbar dator?
stationär just nu.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
trosor och t-shirt

22. Hur många kuddar har du i sängen?
4 eller 5 just nu

23. Hur många landskap har du bott i?
ett

24. Hur många länder har du varit i?
hmm, vet inte men ganska många

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
strumpor

26. Är du pålitligt?
jaa

27. Vilken är din favoritglass?
alla

28. Vilken är din favoritefterrätt?
alla

29. Tycker du om kinamat?
älskar det

30. Tycker du om kaffe?
nej, eller jo bara i london

31. Vad dricker du till frukost?
mjölk

32. Sover du på någon särskild sida?
nej

33. Kan du spela poker?
ja

34. Tycker du om att mysa/kela?
klart

35. Är du en beroendemänniska?
nja, kanske

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
japp

37. Vill du ha barn?
klart jag vill, många

38. Kan du några andra språk än svenska?
japp

39. Har du någonsin åkt ambulans?
ja

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
havet !

41. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder

42. Äger du dyrbara smycken?
mja

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
tittar på det som visas

44. Kan du rulla med tungan?
ja

45. Vem är den roligaste människan du känner?
vet inte, men josefine och plastasfalt ärju en bra kombintion

46. Sover du med gosedjur?
ja

47. Vad har du för ringsignal?
ljudlöst

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
headset

50. Favoritdjur?
alla

51. Kan du byta olja på bilen?
nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
självklart inte

53. Vilken var den senaste boken du läste?
14 år till salu

54. Läser du dagstidningen?
ja alltid

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
familjen gör

56. Dansar du i bilen?
kan jag vella göra

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
rix fm

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
ett hjärta

59. När var du i kyrkan senast?
i juli, tittade på konfa

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
många fina personer

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
i typ 2 dygn

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
alla är alltid speciela på sitt sätt :)


nu har du något att läsa emilia.

detta fina inläggär tilldelat min vän emilia, milus ;)


det är inte enkelt att bara skriva några få ord om henne och jag har inte hela dagen på mig heller som jag skulle behöva. men kort och gott så är hon bra och min supersugna vän, eller vi var iaf :) minnen !


home.

nu är jag hemma och festivalen och dagarna i arvika var superduper bra !
hoppas ni har haft det bra ni också och att ni även får en bra dag idag :D


festival.

hej bloggen, nu har jag varit här i arvika i 2 nätter och det har varit jätte bra :) jag kommer som sagt att skriva mer när jag kommer hem i morgon och sen även på måndag tror jag :) tyvärr så har min kamera gått sönder, men min vänner får skicka bilder och filmer till mig så ni också får se :)
men nu ska jag och ida göra oss klara för stan och sen ner till området igen :)
och sebastian, jag håller vad jag lovar ;) haha,



Arvika hos ida.

FESTIVAL I ARVIKA NU OCH ÄNDA TILLS PÅ LÖRDAG !!
det betyder dålig uppdatering, men skit samma jag har kul och bilder och sammanfattningar om konserterna kommer jag lovar er ;)