always charming, always cute!

blogg torka, oyeeees.
jag vet inte vad jag ska skriva, har liksom inget nytt att komma med känner jag. så nu kommer förmodligen den här bloggen stå still ett tag, tråkigt värre jag vet, men det känns inte värt att skriva när man inte har något att komma med.
så vi avslutar ett kapitel i denna blogg nu, så får vi se när nästa öppnar sig, puss!
Jag, Spanien 2011.
peace!

Inget skrivet i bloggen på 10 dagar nu, sk...

Inget skrivet i bloggen på 10 dagar nu, skamligt. Men jag har faktiskt varit i ett spöregnande Spanien. Tänkte mobil blogga lite där ner ifrån, men glömde numret när jag bytte telefon osv. Nu är jag iaf hemma och ligger ute i solen och steker och hoppas på att va brun innan kvällen kommer ;) haha ha det bra, peace!


FUNKAN !

nu åker snart jag och några sköna brudar till spanien, bara 3 timmar kvar tills bilen går emot flyget !! det här kommer bli toppen ;)
peace !

workout

Sitter på en steppbräda på styrkan och väntar på att bodypumpen ska börja, sen blir det dusch, mat, packa väskan klart, film och trevligt sällskap ! Gillas mycket mycket mycke ;) peace!


butterflies fly away.

tjohoooooooo ! nu är det minder än 12 timmar kvar tills bilen rullar emot flygplatsen och jag har inte packat ;o men men, det hinner jag nog ikväll efter träningen.
så nu bli det att skicka in den sista uppgiften i från skolan och sen börja plocka fram lite som ska med innan jag drar i väg till styrkan för ett pumppass :)
resfeber har jag nu också, fifan va det flyger fjärillar i min mage nu ...
peace!

Sitter och väntar på att modevisningen ska...

Sitter och väntar på att modevisningen ska börja, hoppas att dom har mycket fint att bjuda på :) får se om ni kanske får lite bilder imorgon kanske, så håll utkik ! Peace!


Ska ni resa er och gå om jag säger precis som det är.

peace!

Picture perfect memories, scattered all around the floor.

bästa medicinen för mig är helt klart träning! blev lite sinnit förut när jag skulle ut och övningsköra med pappa så direkt när jag kom hem så packade jag mig träningsväska och drog till styrkan, och nu två timmar senare är jag som en ny människa igen TOPPEN!!
peace!

I will never walk away again, I never gonna leave this bed.

det va länge sen en helg va så här dryg, igår när jag vaknade så trode jag att det var söndag men icke. och när jag vaknade vid 8 imorse så fick jag känslan av att jag försovit mig till skolan ... men nu har jag kommit fram till att det är söndag idag och den enda tiden jag behöver passa är kl. 17.30 när jag ska til styrkan för att köra ett bodypump pass !!!!
annars så är det tänkt att jag och pappa ska ut och ratta lite bil och så ska jag plugga lite också.
hoppas ni har en bra SÖNDAG, ciao !
peace!

Jag är en fråga utan svar

känslan av att det har varit jätte fint väder idag och jag inte vart utanför dörren mer än  1 minut samanlagt är inte okej, men då har jag fått mycket gjort i stället så det väger väl upp lite.
hela listan går nästan att pricka av, underbart. snart blir det att byta om till spinningbyxor & cykelskor och åka bort till styrkan för ett underbart pass (förhoppningsvis). blod, svett och tårar GILLAR´T ! och med tanke på att vi åker om en vecka så blir man bara mer taggad att slita ut sig ordentligt!!
men först blir det att dammsuga... uscha !
peace!

blogg tips !!

jag måste bara medela att jag har hittat en jätte skön blogg som skriver om lite allt möjligt, har tävlingar och ger tips om allt möjligt. värt att kika in på. klicka på bilden så kommer du in på hennes blogg ;)

peace!

Do you ever feel like a plastic bag, drifting through the wind, wanting to start again?

nu är jag vaken, pigg och sååå sugen på att plugga ! har bestämt mig för att jag inte får lägga mig i kväll förens jag bockat av allt på denna lista :
* frulle
* msk uppgift
* psykologi uppgift
* börjat på dietik uppgift
* tränat, spinning
* börjat packa
* städa mitt rum
och säkert något jag glömt ...
nej ni er ju att jag har mycket att göra så det är bäst att jag börjar! ha en underbar torsdag så hörs vi när jag förhoppningsvis är klar!
peace!

I've seen so much more than you know now, So don't tell me to shut my eyes

så här sitter jag:
men egentligen vill jag ligga såhär:
det går ju alltid att drömma i alla fall ;)
peace!

Maybe you always learn the hard way, Maybe the only way is through

står i valet och kvalet om jag ska åka till karlstad idag eller inte, skulle behöva en ny bh och lite sånt. får se hur jag gör ...
nu blir det iaf plugga :)

mina små söta, för väldigt länge sen ;) puss på er!
peace!

take the bike to school

Har slängt i mig 2 smörgåsar och ett päron, så nu sätter jag mig på cykeln och cyklar till skolan :) peace !


when nothing goes right, go left!

uscha vad dagarna blir dryga när det regnar och är grått ute ... men idag hade jag en liten förhoppning om att dagen skulle bli bra när lillebrorsan skulle komma hem i från Riga med en lite present till mig, MEN när han kom hem säger han :
- förlåt elin men jag han inte köpa något till dig ...
och till svar får han :
- nej då kommer inte jag heller hinna köpa något till dig heller i spanien nästa vecka ...
tror båda två blev lika besvikna!
nu blir det at plugga innan det bär av i mot styrkan för ett spinning pass, gilla´t !
peace!

when the head weighs tons, and the day crawling along

gick hem ifrån skolan och gjorde en dietik uppgift direkt och nu ska jag lägga mig i en timme och hoppas att huvudvärken släpper, för just nu tycker jag faktiskt synd om mig själv för det gör så ont. så idag blir det inte mer blogg, sorry men så är livet ..
hoppas ni har en bra måndag!
peace!

party !

Sitter mitt ute i skogen på fest och tro det eller ej, men det var faktiskt kul en sväng men nu jävlar är det dött igen ... Vad tar det åt folk?! Peace!


tv:n är på iaf ...

hejhopp gummi snopp!
carro är trött som få, sandra sitter i handduk och jag sitter här och vi ska på fest om typ 2 min och ingen har gjort i ordning sig än ... ovanligt när det gäller oss?! NEJ!!!
haha får väl se när vi kommer iväg :)

peace!

JFR.se

nu har jsg gått och blivit kär igen, denna gång är det i världens vakraste smycken... jag sitter och klickar som bare den och vill klicka hem hela sortimentet nästen ... eller vad säger ni om :
129 kr
129 kr
159 kr
29 kr
i´m in love !!
här kan du klicka hem dessa smycken plus många mer!
peace!

Let the rhythm change your world on the floor.

godmorgon godmorgon, sitter med täcket och kudden i soffan och kikar på mtv och en kaffekopp. underbart ! dagen idag vet jag inte hur den kommer se ut, no idéa ! skulle vara gott med en slappis dag, vilket innebär åka och köra ett pass på styrkan och sen vara hemma och sova ikväll. men vi får se vad som händer :)
ha en bra dag så hörs vi!
peace!

bb mys med bruds !

ligger hemma i soffan tillsammans med Hanna och Sandra, kikar på big brother och käkar kladdkaka ! mumms !!
peace!

april april

sandra: - jag har nyss spytt och kan nog inte bli med ut ...
jag: - VA ?!?!
sandra: - april april !!
jag: meeen, elakt !

kul det är att vara 17 när alla är 18 och ska till karlstad ikväll, en annan får gå på förfesten och sen gå hem ... tur att man har sällskap av världens bästa sandra och josefine :)

peace!