28/5 2013 Oslo

Spenderade hela helgen i Stockholm med familjen. Helt underbart att bara få umgås och vara tillsammans, bara vi fyra! Saknade dock den minste mannen i familjen, Mikko.
Resan började tidigt på fredag. Tog nämligen tåget från Oslo vid 7 tiden. Efter 6h på tåget och sen några minuter var jag framme på Trädgårdsgatan och lägenheten. Slog ner rumpan i soffan i ca 5 min, innan vi åkte till kungshallen för att äta massa god mat!
Sen bar det av till en liten uteservering för att ta en öl/cider, innan vi skulle till stadion och Bon Jovi!!
Lördagen spenderades på stan. Massa massa mat! Först asiatisk buffé och senare på kvällen var vi på en superfin italiensk restaurang på söder.
Och sen på söndagen var det bara morsdags-frukost som stod på schemat. Så jag gick upp på morgonen och fixad ihop lite frukost. Sen gick jag och väckte min älskade mamma, och pappa, och sa att det var sax att gå upp!
Efter frukosten började packandet och städningen innan jag vinkade av familjen.
Hann även med en tur in till stan och ta en fika med Kristin, innan tåget gick tillbaka hem till Oslo!
Det var helt enkelt en mycket bra helg, med massa mat!!!

Peace!


21/5 2013 Oslo

Packa packa packa! Första lasset åkte igår till nya boendet. Och nu ska jag kasta mig i duschen innan jag ska ev åka med att lass till, innan jag ska till lisen och sen till jobbet.
Känns som om det kommer bli en bra dag. Och imorgon kommer pappa och morfar hit med min säng och lite annat smått och gott! Wihoo!

Peace!


19/5 2013 Oslo

Idag har jag skrivit kontrakt och fått nycklarna till nya boendet. Känns som en stor sten lättat från bröstet!!
Dessutom har jag haft en bra dag på jobbet. Solen har skinit hela dagen och det har vart super varmt. Och som pricken över i:et är ju ändå vårrullarna, vinglaset och hockeyfinalen, som jag kosar mig med nu!
En mycket bra dag helt enkelt!!

På onsdag kommer ett flyttlass från Sverige. Och förmodligen även pappa och morfar!

Nej, hockey är det som gäller nu!

Peace!


17/5 2013 Oslo


15/5 2013 Oslo

Skrev ett låååångt inlägg igår som jag tydligen glömde posta. Så överskriften är 14/5, fast jag postade det idag (15/5k).

Jaja, det jag skulle skriva nu var iaf att jag har haft en bättre kväll ikväll. Efter jobbet bar det av till gymmet, sen sova en timme, läsa lite, sett på paradise hotel, ätit en frukt/bär tallrik och nu ska jag försöka läsa lite och sen sova hela natten!!

Idag har även min lillebror tagit körkort! Så måste ju slänga in ett grattis till favoritkillen! Det bästa av allt är ju att jag nu kan ge igen, och ringa och väcka honom sena nätter och tidiga morgnar! Topp!!

Peace!


14/5 2013 Oslo

Hej hopp!
Sedan jag skrev sist så har jag vart hemma i Hagfors två gånger!! Hur härligt som helst. Första helgen spenderades med kompisar och helgen efter spenderades med familjen och Lovisa, Hampus, Anna och Tomas från Gävle.
Och nu väntar/längtar jag tills bästa helg, då det bär av till Stockholm och Bon Jovi med familjen! Bara vara vi fyra tillsammans. Mysa. Umgås. Äta gott. Dricka gott. Sova under samma tak.
Kanske kanske hinner jag träffa min älskade bror Oscar också, när vi ändå befinner oss i samma stad.

Önskade också att någon bara kunde ge mig en lägenhet också. Eller iaf ge mig en bra deal på en lägenhet. Kan även tänka mig ett kollektiv, men då krävs det ett stort rum på över 20 kvm. Så kom igen nu, ge mig ett fint hem! Orkar inte med flera sömnlösa nätter!!

Nej nu ska jag titta på esc semifinal 1. Och hoppas på att få sova någon timme i natt iaf.

Peace!