29/11 2012 Oslo

Jaha då var det bara några få dagar kvar till jag flyttar igen! Denna gången far jag från en lägenhet med två sambos, till en lägenhet där jag kommer vara alene! Dock har jag bara hyrt den t tre månader. Så om tre månader ska jag flytta igen. Men vart det blir får framtiden avgöra!
Är iaf tänkt att jag ska börja packa ner mitt liv i lådor idag. Får se hur det går med det. Men lite kläder kan man ju iaf packa ner, så har man börjat iaf!

Igår hade jag en sån här dag då jag saknade mina tre favorit flickor jättemycket! Bara få se dom, skratta med dom,( åt dom...) och få vara som man är fullt ut!
Och idag har jag en sån här dag då jag saknar Emil och svärmor jättemycket!! Bara dricka kaffe, skratta, prata om allt hela natten lång och få höra på svärmor när hon är som hon är! Titta på en film, spela spel och mysa! Saknar helt enkelt min egen Nathan!!

Om en vecka får jag äntligen uppleva detta! För om ganska precis en vecka nu, så står jag på perrongen och väntar på tåget hem till skogen!

Peace!


24/11 2012

Hade en så otroligt bra kväll igår. Julbord med jobbet stod på schemat!
Tog trikken till julbordet med chefen. Satt vid bordet med 3brudar i från våran avd. Dansade med alla. Drack med dom skönaste människorna. Tog trikken ner på stan. Klubbade med 6 andra glada människor. Kom förövrigt in på 26 års gräns. Dansade mer. Drack drinkar. Tog bussen hem.
Allt var bra förutom att när jag lagt mig i sängen och skulle sova så fick jag sms:"efterfest hos mig! Jag vill att du ska komma!"
Var så trött, så fick tyvärr bli ett nej! Annars var kvällen perfekt!!!

Dagen idag har vart kort. Sov tills telefonen ringde så jag vaknade. En kompis behövde hjälp, han hade låst in sig i källaren. Och efter som jag alltid är så snäll så bara skrattade jag och trodde han skämtade. Men ikke. Det hela slutade med att polisen fick hämta ut honom!!
Han är ute och har roligt nu. Äter gott, dansar och dricker. Och jag ligger hemma i soffan och kikar på så mycket bättre och dricker alkoholfri glögg.
Hoppas han ringer snart och säger att det är tråkigt och att han ska åka hem. J jag är avundsjuk på att han är ute idag. För jag vill också ut!! Vill dansa och skratta!!

Peace!


22/11 2012

Hei igen då min kära blogg. Händer inte så mycket i mitt liv just nu. Finns inte så mycket att skriva...
Men igår när jag skulle sova ut ordentligt, ringde chefen och väckte mig. Frågade om jag kunde jobba dagen istället för kvällen. Och givetvis, snäll som jag är säger jag ja. Hoppar upp ur sängen, kissar, borstar tänderna, slänger på mig kläder och befinner mig på jobbet 15 min senare.

Nu har jag nyss vart ute och köpt lite dricka och börjat ladda inför julbordet imorgon. Och om ca 7 minuter ska jag möta anni utanför min port och gå till jobbet och jobba hela kvällen!
Tur att jag trivs på jobbet och har bra arbetskamrater!!

Peace!


20/11 2012 oslo

Varför känner jag så här nu? Varför är jag så jävla glad? Kan inte fatta varför. Men det är väl kanske bra. Eller blir det bara jobbigt sen? Kan inte förklara känslan...

Dagen idag ser ut som liknande: vakna, mysa lite, ev en springtur och sen jobb ikväll. Och det bästa av allt: efter jobbet ska vi ha telefonkonferens. Norge-Sverige. Jag-mina bästa vänner! Längtar efter att få höra mina flickors röster! Prata massa skit och bara vara som vi alltid är! (inte normala, med andra ord..)


19/11 2012 Oslo

Har haft en fantastisk måndag! Sov tills jag vaknade av mig själv, vände då på mig och sov en timme eller två till. Slappat framför tv:n med massa repriser. Varit ute på en springtur. Tagit en lååång dusch. Vart bortbjuden på kaffe på kvällskvisten. Och nu väntar jag på telefonsamtal från en av mina saknade vänner!
Hur bra lät inte den måndagen?! HELT FANTASTISK, enligt mig!

Peace!


18/11 2012 oslo

Och så var denna vecka slut!
Igår jobbade jag till 4. efter det bar det av ner på byn, för att köpa sista julklappen. Och sen snabbt hem och laga mat, äta, duscha och sen iväg på bio med Anni. Åt godis så jag fick ont i magen!
Och dagen idag har jag spenderat på jobbet. Och nu ligger jag i soffan och ska ta en pn, är så trött!!!

Funderar även på vad kvällen ska bjuda på. Förra söndagen var jag på middag hos en kollega. Och idag säger han att han ska bjuda på kaffe. Han erbjuder säg även att titta på solsidan, hellenius hörna och beck! Får väl se om jag ska sova i hans soffa eller våran soffa, här i lägenheten!

Peace!


16/11 2012 Oslo

Godmorgon! Ligger fortfarande kvar i soffan, där jag har sovit i natt. Somnade tydligen här igår kväll...
Dagen idag ser ut att bestå av jobb mest. Ska försöka fixa lite käk snart och sen bara vänta på att kl ska bli 15.15 då jag börjar jobba.
För er som älskar fredagar för att ni är lediga sen lördag och söndag. kan jag hälsa att jag jobbar fredagskväll, lördag och söndag, tjänar mycket pengar och är ledig på måndag när ni måste gå upp ur sängen och till skolan/jobb!!!

Peace!


16/11 2012 Oslo

Lillebror skrev till mig på twitter och nu Kan jag inte sluta tänka på honom. Och vad mycket jag saknar honom!!!

Hoppas han hoppar på tåget snart och hälsar på sin storasyster i storstaden!


15/11 2012 Oslo

Äntligen kom kvällen. Trodde aldrig denna dag skulle ta slut...
Hade velat vara hemma hos familjen idag. Vart med och tagit ett sista farväl. Men jag får göra det på egen hand bär jag kommer hem till Sverige nästa gång!
Jag har iaf sysselsatt mig hela dagen idag, för att slippa tänka på allt set tråkiga som inträffat!!
Dagen har sett ut ungefär såhär: vaknat, frulle, pw, styrka, badat badkar, hemma spa, satt på tvättmaskin, lagat mat, solat, hemma och häng tvätten, 5 min framför tv:n. Sen iväg till jobbet, där jag jobbade med en underbar kollega som alltid får mig på bra humör och må bra! Och det leendet hen har, får mig att smälta varje gång!!
Kom sedan hem till lägenheten och där var Erik med ett stort leende, han också!! Efter att vi har skrattat i 1,5h så har han nu lagt sig och jag ska försöka sova lite jag med!

Peace!


No the road agin!

Ligger i soffan och tittar på "sex og singelliv" eller som alla andra ( utan norskarna) säger: sex and the city.
Dagen till ära har jag varit ledig från jobbet och det resulterade i: sovmorgon, frulle i soffan med sällskap av några repriser, peomenix, sprungit i affärer efter julklappar, storhandlat mat ( så jag klarar mig ett bra tag, hoppas jag! ), tvingad att titta på fotbollen, lagat mat 2 gånger, diskat, plockat tvätt, ansiktsmask och nu som sagt soffläge!

Tanken med detta inlägg var att berätta att jag är blogg sugen igen och tänker blogga om mitt liv här i Norges huvudstad. Så jag kan gå tillbaka och läsa detta i framtiden!
Peace!