25/4 2013

Tidig morgon, jobb, träning, hem och np, laga lite mat, sola. Och nu myser jag som bara attan i soffan med massa godsaker och film! En helt underbar dag helt enkelt ❤

Peace!


24/4 2013 Oslo

Då var det kanske dax att skriva lite igen.
Hade finbesök i helgen av Emilia. Blev massa skratt, massa np:s, lite alkohol, dans, lite shopping och bara njuta av tiden tillsammans! Var väldigt roligt iaf!
Under veckan nu har jag egentligen inte gjort så mycket. Jobbat, som vanligt! Och inte att förglömma, så har jag bokat tågbiljetter hem till familjen. Och även tills jag ska till Stockholm i slutet av maj. Ska bli skönt med massa kvalitetstid med bara familjen och så klart se vad bon jovi har att bjuda på :-)

Peace!


8/4 2013 Oslo

nu var det väldigt länge sedan jag skrev. har väl inte hänt en sådär väldigt mycket. har vart hemma till sverige och hälsat på, jobbat, tränat, haft besök av Emilia en helg och mamma en annan helg. och nu sista veckan så har jag jobbat måndag-söndag. och lördags kvällen spenderade jag på kino (bio) tillsammans med Julie. massa godis, popcorn och chips.
för stunden nu ligger jag i soffan och tittar lite på tv. väntar på att matkoman ska försvinna, så jag kan äta lite jordgubbar, som jag köpte förut!

peace!