27 augusti.

så då var den stora dagen över. men all släkt kommer idag och firar mig :) så man får ju hoppas att även denna dag bjuder på något utöver det vanliga :) men nu får jag säga puss och hej för nu ska jag göra mig i ordning för skolan och storavarvet :*



/E

26 augusti.


SWEET 16 :*

/E


18 augusti.

hej bloggen, nu är jag hemma ifrån ullared. eller ja det har jag varit ett tag nu, sen i lördagskväll. resan var super ur min synvinkel iaf. jag handlade inte alls lika mycke som jag trode heller "/ men baskläder så jag klarar mig ett tag och alla julklappar, förutom pappas :) bilder kommer något dag framöver för jag orkar ite nu, mår inte så jävla bra kan jag säga er :)
skolan började igår också, vad sägs om en klass som består av 9 filckor? mja, jag som tycker det är lättare att umgås med pojkar saknar ju dom men tro der eller ej men våran klass känders ganska bra ändå :) och inget plugg blir det för min del heller, 15 lektioner i veckan. och idag börjar jag 1. lit jobbigt jag som vill ha rutin "/ men men, tills jag börjar idag så ska jag iaf titta på friidrotts vm på tv istället för live som min älskade mormor och morfar gör :(
ha det bäst så hörs vi senare :*


den här bilden är bara en av en hel radda fina bilder jag och josefine
tagit under resan :* bjuder på dom alla snart,
men mjukstartar med den här nu ;)

/E

12 Augusti.

imorgon kommer en efterlängtad dag, för då åker jag till ullared och gekås! love it ^^ men eftersom jag ska vara borta i 2 nätter kommer jag nog inte hinna skriva något, men men jag lovar att uppdatera om jag kan och hinner :) men det ni kan sefram imot är en hel del bilder på en hel massa kläder när jag kommer hem på lördag eller söndag kanske :D:D
ha det så bra och sköt om er gott folk :*



/ E

11 Augusti.

hihihihih, tisdag och jag och min kusin sitter hemma hos min farmor och hennes mormor och gör lite allt möjligt ;*
nu ska jag ringa josefine och sen får vi se hur dagen slutar, skriver säkert ikväll (:
puss på er, så hörs vi :*



/ E

11 Augusti.

härlig dag igår måste jag säga. började den mad min kusin. vi gick runt H en sväng och sen så gick vi till ett café och fikade lite och så kom josefine till oss :) alla tre tog sig en sväng på stan igen och på något mystiskt sätt så hamnade vi i källaren på Janssons mäbler ;) haha, och Josefine kom på att hon ska ha en egen dubbelsäkg själv mär hon blir äldre och så ska henne pjokvän/man ha en annan säng han också ;)
aja, efter vi var där så fick vi sprina hem för att jag skulle upp och vara tränare på friidrotten och sen stannade vi uppe vid valhall och tittade på fotboll i spöregn och Elin hade sina otroligt snygga regnbyxor så att Josefine skämdes ;D hihi
kvällen började på stan och sen bar det av hem till Mackan där jag satt ett tag sen så åkte jag hem och somnade som en stock i soffan ;)


/ E

10 Augusti.

gårdagen i bilder ;)


födelsedagsbarnet, grattis mormor 57 år !

mammi.

pappi.

morfar och gammel mormor.

Emil.


fika.

efter firandet av mormor bar det av till sommarstugan där moin kusin och faster ifrån stockholm var.

mamma och faster.

och på kvällen blev det ut och leka med Oscar och Albin!

/ E

9 Augusti.

nu har vi varit ivägoch firat mormor och blivit matade med fika bröd. tjokare och finare nu ska ni veta ;D kort kommer ikväll !
men nu är det super fint väder utanför mitt fönster så det blir nog att steka lite innan det bör av ut på stora H med vänner och kamera ^^



/ E

9 Augusti.

godmorgon allihoppa :)
nu ska ajg ta och gå och göra mig iordning för att åka till sunnemo och fira min mormor på något litet mysigt fik ^^ lovar att ta en massa bilder, så får ni se sen va mysigt vi förmodligen kommer ha :)
sen i kväll vet jag inte vad det blir, hoppas på något kul för det älskar jag ! hör av er tjejer så kan vi hitta på något kanske :))




/ E


9 augusti.












vi bjuder på dom här bilderna, eller vad säger ni flickor ;)

haha, till kvällsmat så åt jag och min älskade bror kräftor, mumma :* efter maten så blev det in och så åkte bäste bror och köpte chocklad till mig, tack Emil !
sen bar det ut en stund för att träffa Josefine och Sandra, mina två älskade jätte älskade vänner.



jag älskar dom så här mycket :*
och jag vet att jag kommer få ångra det här, men shit the same säger jag bara :)

/ E

8 Augusti.






dagen idag började med att jag och mammi åkte ut på stora H och mös och köpte present till min mormor som fyller 57 imorgon :* sen åkte vi till det ny öppnade konditoriet och köpte oss fika, jätte gott och mysigt måste jag säga :)
sen åkte vi hem och packade och hämtade Emil och Johan och åkte till lidsbron och "solade".
och nu sitter jag och emil här hemma ensamma, och så ser nog resten av kvällen ut också :) men nu ska vi gå ut och äta kräftor och även lite pizza tror jag Emil skulle ha :*
ha det bäst !

/ E

8 augusti.

nu blir det att gå och lägga sig och titta på film, Elin är nämligen ganska trött och känner för att halv sova och mysa nu :)Natti natti, så hörs vi imorgon :)



/ E

7 augusti.

här kommer lite bilder ifrån gårdagen och det fantastiska vädret !











/ E

7 augusti.

hej bloggen,
nu har jag haft lite blogg ledigt och det känndes som om det behövdes.... men nu är jag fff igen och det känns super !
kan börja med att berätta att under dom senaste vekorna har jag bara tagit det lugnt och inte gjort allt för mycket. först nu dom senaste tre dagarna har det blivit bättre väder och det gillar Elin skarpt.



/ E