23/10 2014 Oslo-kongsvinger

Nu sitter jag äntligen på tåget påväg till kongsvinger. Där bästa morfar hämtar mig, i sin nya pärla, så jag slipper åka till Karlstad och ta bussen där ifrån. 

Så gott att sätta sig på tåget och veta att jag är ledig i 10 dagar. Att man kan pusta ut och försöka slappna av. Vara tillsammans med nära och kära. Och bara vara! 


Peace! 

22/10 2014 Oslo

Hej hopp kl är 06:20 och jag är pigg som en lärka. Och det har jag varit sen kl 05:45, helt otroligt!! Helt underbart att få sova i min underbara säng igen. Sover som en stock och set hjälper extremtmycket på humöret! 

Nu ska jag kasta på mig kläderna och dra iväg till jobbet! 
Sen ska jag hem och packa resväskan, för imorgon åker jag hem till familjen och skogen. Det ska bli så gott att komma hem och slappna av lite och få vara med nära & kära ett tag! 


Peace! 

1/10 2014 Oslo

Nu är det typ 7 år sen jag skrev något här sist. Har inget speciellt att skriva heller... Tänkte bara meddela att jag lever och att jag ska bli bättre på att uppdatera. Eller iaf försöka bli lite bättre! 

Just nu sitter jag på jobbet och har 5 minuters rast, så då tänkte jag: "varför inte blogga lite!"

Annars då? Jo mitt liv består mest av jobb och ungås med kompisar. 
Imorgon får jag även nycklarna till nya lägenheten. Så i helgen blir det att flytta. Tur att jag har fina vänner här i Oslo som ska hjälpa mig, annars hade jag aldrig klarat av det!! 

Har förresten färgar håret. Eller ja, det är väl 1 vecka sen nu... Blev en mörkare ombre, nu så här till hösten. 

Nej nu måste jag jobba igen. Snakkes!


Peace!