23/12 Hagfors

Hemma i lilla Hagfors för att fira jul med nära och kära!

Kom hem redan igår kväll. Blev en kväll med min käre vän Sandra!
Dagen idag började att pynta granen med mamma. Sen blev det en tur på stan med Emilia. Hämtade upp Albin. Skrattade och fjantade oss som vanligt. Och nu sitter jag hemma hos min vän Jolin tillsammans med massa vänner. Uppesittarkväll, massa gott att äta och paketutdelning står på agendan! Och massa mys!!

Peace!


14/12 Oslo

ja nu var det ett tag sen jag skrev. har hänt en del! dels har jag som sagt flyttat in i en ny lägenhet, så jag älskar!! jag har vart hemma i Sverige och hälsat på alla nära och kära. och jobbat en hel del. lärt mig laga bättre mat och allt annat som man måste kunna...

imorgon blir det jobb på dagen, sen snabbt hem och dusch, fixa ett ansikte och försöka fixa en fin outfit. för sen är det planerat en middag hos en kompis och efter det vidare på förfest och utgång med en arbetskamrat, hennes kille och hans kompisar! får väl se vad Oslo har att bjuda på!!

fick frågar förut om hur gammal jag var:
jag:"19 år"
killen:"men gud, jag skulle kunna vara din far!!"
jag:"vad gammal är du då?"
killen:"29"
jaha, lite tidigt ute.... fick mig ett skratt iaf. men tackade dock nej till hans telefonnummer efter denna "raggnings" replik (som han påstod att det var)

nej nu blir det att hoppa i sängen och sussa i några timmar innan man ska tillbaka till jobbet!

Peace!

2/12 2012 oslo

Jaha då var dagen här då jag ska flytta till en ny lägenhet! Har inte gjort annat än att packa och jobbat denna helg. Trodde inte jag hade så mycket grejer med mig till Norge. Men det visade sig att jag har det tydligen... Ska släpa med mig två bananlådor, en enorm ullared bag/kasse (vad det nu är), en resväska och två stora väskor på bussen. Herregud! Och pricken över i:et: det är tungt som satan!!
Aja, får iaf flytta ett en större lägenhet som är större än den jag bor i nu. Den innehåller värme och jag får bo själv!! Så jag är nöjd ändå :-)

Peace!