so will you love me again, only time will tell

vart i skolan hela dagen och skrivit bla engelska nationella, och det kändes bra faktiskt!
sen bar det av hem för att sola i min, eller egentligen mammas, badenbaden och nu inväntar jag träning. spinning står på schemat kl. 18.30, taggad!

peace!

En helg i karlstad resulterar i att jag är trött, sliten och stendöd ...

ja nu har man landat hemma i stan igen efter att ha varit i karlstad fredagkväll, lördag och ja början på denna dag. detta betyder att jag nu är ja hur trött som helst! så ikväll blir det en tidig kväll och imorgon är det skolan för första gången på sex veckor!! längtar inte ett dugg, jag vill fortsätta på praktiken och jobba och slita och hjälpa folk!
men nu är det som det är, det är väl bara att gilla läget antar jag...
nej nu ska jag dra mig emot soffan, natti!


peace!

Why is everybody so serious?!

oj va tiden går, snart är hela praktiken gjord och jag ska tillbaka till skolan i några dagar innan vi slutar. eller tja det är iaf 1,5 vecka kvar, men jag vill bara börja om praktiken, alltså ha 5 nya veckor för jag trivs så bra!
nej nu finns det inte tid för att deppa, upp med mungiporna Elin och tagga för träning, spinning står på schemat, tjoohoo !
peace!

Just stop, for a minute and Smile!

en lördagskväll som denna spenderas tillsammans med sandra och sen får vi se vad som händer. blir säkert bra!

peace!

Med en enkel tulipan, uppå bemörkelseda'n. vi har den äran, vi har den äran att gratulera!

måste ju bara skriva grattis till min bästa men också enda lillebror Emil som fyller 16 år idag, grattis vännen och hoppas du får en underbar dag!
lillkillen ♥
peace!

17 år i staden där jag växte upp och så märker du hur fort det går?

hej hopp, nu är jag back on track! sommerkänslor och hela köret... you name it !
ligger ute i solen nu och försöker få lite färg, men det verkar omöjligt, skit samma jag är lika glad nu ändå. och förövrigt om ni bryr er så ligger jag och sjunger för hela kvarteret samtidigt, håkan hellström och veronima maggio går heta i högtalarna!
me at the moment
peace!