good night

nu tar jag kvällen godnatt !
peace!

Underbart att se på film nu då och sen gå ...

Underbart att se på film nu då och sen gå hem då :D underbart! Sen blir det läxor innan jag knyter på mig skorna och drar till styrkan ! Peace!


life's wonderful moments, I want to share with you.

nyss kommit tillbaka till skolan efter att jag vart ute på "stan" och sprungit ärenden. äntligen är att klart!
gårdagskvällen spenderades på styrkan, gymmet, med ett pumppass som var underbart! och ikväll blir det ett cyklingspass, underbart!

peace!

today, tomorrow, forever ...

måste bara uppdatera uppdatera min spaniensatatus: endast 2 veckor eller 14 dagar om man hellre säger det ;) haha vilken tönt jag är, en av dom som ska med åker utanför sverige för första gången i hennes liv, en annan för andra och men jag är den som är mest taggad tror jag... jag som vart utomlands tusen gånger, men jag längtar så extremt mycket nu!
annars händer väl inte så mycket, blir väl det vanliga idag antar jag:
* skolan
* lite plugg
* träning
* äta
* sova
väldig variation i mitt liv känner jag ...
peace!

hörde att någon fyller krogen i dag!

min kära vän Emilia fyller krogen idag, alltså hela 18 år! grattis vännen !!
peace!

dreaming of you every night.

nyss kommit hem från skolan typ och ännu ett prov är gjort, dietik den här gången och det kändes super bra! nu bli det att fixa sig för att dra iväg på tränar möte inför sommaren. sen vet jag inte om det blir promenix med två små sköna flickor eller om det blir träning, beror på!
ha en bra kväll s syns vi förmodligen snart ;)
supersnygga shorts som jag skulle kunna ge typ vad som helst för för att kunna få dom innan vi åker till spanien om 15 dagar !!!!
peace!

always charming, always cute!

När man vaknar med värdens mensverk så vet man att daggn kommer bli extremt lång och smärtsam! Men jag är inte bitter ;) peace!


I do.

sitter hemma med en vete påse på magen och extrem mensverk, men men. bit i det sura äpplet och åka och träna är det som gäller ;)
hoppas på en toppenkväll !
peace!

skolan ...

sitter i skolan och har historia och skriver om koleran genom tiderna.... ni hör väl själv va roligt det låter! aja nu slutar vi så blir väl att gå på nästa lektion dirrmode.
ha en bra dag!

peace!

Made a wrong turn, Once or twice

godmorgon godmorgon, sitter framför tv:n, i ett skitsnyggt nattlinne jag fick av mammsen igår, och kikar på vakna med the voice. mer hade jag inte att skriva ;) haha

peace!

I'm just a kid with a guitar in my hands, But I know something that some can't understand.

dammsuger och gör lite små fint tills la familja kommer hem i eftermiddag/kväll, men vad är städning utan musik?! INGET !! så nu är musiken i bott och jag lika dans och sjung glad som vanligt. grannarna bör ju vara glada, dom får gratis underhållning, chansen att prova öronpropparna, slipper starta datorn för att titta på roliga klipp på youtube och förmodligen ett sjukt underbart skratt som förlänger deras liv! JAG är ju en hjälte på riktigt!

'Cause we live and we die
I do whatever I like
Life is now, so let's try
To live our whole life out
And it starts now


peace!



Just making my way, Making a way through the crowd.

vaknade genom förkyd nu på morgonen, så idag blir det en dag i lugnetstecken. ska sätta på mig ordentligt med kläder och sätta mig i den underbara solen en stund och sen blir det nog en rensning av garderoben innan jag somnar ikväll, kommer bli toppen och alla som ska bort av någon anledning ( som är i fint skick, ev oanvänt ) kommer komma upp här på bloggen till en billig penning, så kika gärna in igen fram imor kvällen elelr till morgonen :)
ha en underbar dag!
peace!

Sitter i lila arenan och ska kika på film ...

Sitter i lila arenan och ska kika på film med klassen, efter skolan blir det att umgås med Carro och prata lite skit :) peace!


i´m just a girl

GE MIG !!!!!
peace!

Spenderar min håltimme med att kika på inn...

Spenderar min håltimme med att kika på innebandy, vad har det tagit åt mig?! Det är ju en sak att gå på en innebandymatch för då kan man kika på folk och va social, men att sitta och kika på en träning på innebandygym... Samtidigt funderar jag över mitt projekt jag ska göra, vet inte vad jag vill får väl se. Har ju ändå några veckor på mig att tänka och planera :) peace!


life is good.

är shoppingsugen ! vill dra en stor fet beställning nu ...
nej nu ska jag dra på mig myspys byxor och knyta på mig skorna och dra iväg på friidrottsträning.
peace!

Take one, action!

saknar london och starbucks kaffe, och herrom dagen kom jag på att det finns ju starbucks på arlanda och att det är mindre än en månad kvar tills vi åker till spanien och då blev jag jätte glad för att jag tänkte att jag kunde slå till och dricka massa godsaker där. tills jag kom på att vi inte åker ifrån arlanda ... jobbigt läge, så nu ska jag koka lite äkligt kaffe och se om jag någon gång kan lära mig tycka om det!
peace!

Jag har det bra, mitt liv rullar på.

Godmorgon, är ute och går en morgonpromenix för att plocka upp Sandra och visa henne till storskolan ;) peace!


söndagsmys!

Jag och mamma ligger i varsin soffa som två utslagna sillar och kikar på wild child, dröjer nog inte länge innan jag somnar skulle jag kunna tro! Peace!


innan det bär av på träning blir det :

Usch vad jag är trött och så tycker jag synd om mig själv som har världens huvudverk, detta är ett resultat av många timmars jobb igår :) nu blir det att sola och kika på skidåkning! Peace!


Hej hopp, jag har energi till tusen nu och...

Hej hopp, jag har energi till tusen nu och snart bär det av till gymmet! Underbar lördag än så länge har det varit också, vaknade av fåglarna och solstrånar i ansiktet, sen gick jag upp slängde ihop frulle och mös mig ner i soffan framför tv:n och nu blir det som sagt snart en promenix till gymmet :) peace!


And you never say hey, Or remember my name.


peace!

weekend

Sista lektionen nu sen bär det av hemöver för att duscha och fixa sig lite inför jobbet ikväll. Peace!


På g mot skolan, men eftersom jag har en s...

På g mot skolan, men eftersom jag har en sån fåfäng lillebror så lär jag komma försent ... Peace!


Life is now so let's try, To live our whole life out. And it starts now!

ligger i soffan och kikar på csi miami tillsammans med mammsen. men det är ju bara reklam hela tiden ... men men, snart blir det att hoppa i sängen och sova ska bli väldigt gott och imorgon är det sista dagen i skolan för den här veckan, UNDERBART att få sova ut på lördag! :)
nej nu blir det sängen, godnatt !
peace!

And I wonder if I ever cross your mind.

Inte varje dag jag går upp strax efter 6 inte, man så var fallet idag. Blir att platta håret och käka frulle nu. Peace!


My mama told me when I was young We are all born superstars!

hemma igen, nu blir det att värma lite mat och plugga innan det bär av till styrkan för ett pump-pass med emilia och efter det bär det av hem och somna i soffan till efterlyst, ganska bra avslutning på dagen ändå !
peace!

cause you were born this way, baby!

Nyss käkat mat och nu sitter jag och Emilia och pluggar häcken av oss, jobbigt det här med historia! Peace!


jag älskar du !

jag måste bara säga att jag älskar när simon i big brother säger: jag älskar du ! (på ren norlänska)
peace!

nya pjuks !!!

Sitter i LLA, i mina nya skor, och väntar på att matchen ska börja! Peace!


karlstad

Sitter i bilen med HELA familjen, ska åka ner till karstad och kika på lillebror som ska spela sin sista match i vikingtröjan. Sen antar jag att det blir lite shopping också kanske :) ni får ha en bra tisdag allihopp! Puss ciao! Peace!


14 mars

en månad kvar, en facking månad sen flyr jag landet UNDERBART, spec i dag när man vaknar och kikar ut genom rutan och det är snökaos ...
peace!

13 mars

jag är jätte sugen på en fin liten diskret tattoo, inte så lite sugen heller. ska ta och gå och lägga mig nu och drömma om den perfekta. GOD NATT !

peace !

träning

Vad är det som är så himla gott med träning?! Jag har nyss gjort ett pump pass, det svir och skakar i alla muskler i hela kroppen men ändå går jag med ett stort, enormt och underbart leende på läpparna nu!! Som en stor hatkärlek fast mest kärlek, ja ni fattar vad jag menar :) nu blir det en varm dusch innan det blir film mys med la familja! Peace!


karlstadstripp

Sitter i en varm bil tillsammans med Josefine, Sandra och Robin på g till karlstad för att våldgästa folk :D värt att tillägga är att Sandra sover ... Peace!


kalas hos morfar

Är hemma hos mormor och morfar och firar gubben som fyller jätte gammal imorgon, grattis morfar !! Nu blir det party ;) haha peace!


MJUKISBYXOR

Haha, Sandra Utmanar ödet och ligger nästan raklång på isfläcken... En riktig Karlstads fjortis fast i MJUKISBYXOR !! Peace!


Gäst blogg av Sandra

Gäst blogg av Sandra : Hej alla glada. Kom till skogen förut med bussen. Då åkte jag och bästa jossa till Milano och åt pizza. Där träffade vi pizza bagaren Elin. Hon hängde med oss ut en sväng, sedan drog hon hem och jag å Elin drog till ida, där hon och caro va. Där va det hemmafest, som det alltid är i Hagfors. Nu ska jag avsluta med att säga att det är gött att vara hemma i Hagfors och hälsa på. Och även att Elin är grym och att jag älskar dig min vän!


Äntligen helg!!

Äntligen helg!!! Nu blir det hem och fixa ett ansikte och hår, innan det bär av till jobbet vid sex tiden, sen blir det natten så tidigt som möjligt skulle jag kunna tänka mig. Peace!


please don´t leave me

Kläderna är på, ett ansikte är fixat och soffan är hur mysig som helst! Det enda som tar imot nu är att jag måste gå upp ur den och sätta på mig skorna och traska ut imot bilen och fara till skolan, det som är bra med skolan idag är att vi har prov och det innebär också tårta! Peace!


hallhäng med bruuds

Sitter i hallen och kikar på innebandy tillsammans med Hanna och Emilia. Senna blir det hem och kika i skolböckerna igen, usch! Peace!


10 mars

jaha, då var det bara fem veckor kvar då, lääääängtar som få just nu !!
peace !

6 mars

har nyss kommit hem ifrån ett extremt jobbigt träningspass på styrkan, och äntligen börjar bikinikroppen komma lite smått...
peace!

Det här är nog en av dom bästa mornarna på...

Det här är nog en av dom bästa mornarna på året, när man får gå upp och ta mad sig täcket till soffan och ligga och halvsova och kika på Vasaloppet, det här är livskvalité på hög nivå! Peace!


back in town

jaha då var man hemma i lilla lilla hagfors igen då, och det är sig likt. finns inget att göra !! jag kom på värsta idéen om en tripp till karlstad med film mys och så vidare, men då kommer väl värmlandstrafik och förstör allt efter som det inte går några bussar ... hoppas vi hittar en lösning :D
nej nu ska jag städa klart, hej hopp !
peace!

Nu städas det förfullt och om en stund går...

Nu städas det förfullt och om en stund går bilen hemöver, får hoppas på att det blir en tripp hit nästa vinter också om inte innan ;) peace!


Sitter i bikini och handduk och väntar på ...

Sitter i bikini och handduk och väntar på att bastun ska bli varm, frågan är bara vem, mer än jag som kommer bada i snön efter bastun?! Tror svaret blir ingen... Tråkmånsar med dåliga ursäkter! :)


Underbart väder idag med, jag Johanna och ...

Underbart väder idag med, jag Johanna och Jolin gjorde oss ett varv i skidspåren och nu har vi nyss vart och shoppat vilket resulterade i ett par ursnygga täckbyxor! Nu blir det hem och mysa i soffan ikväll tror jag :) peace !


Tittar på skidåkningen samtigigt som jag l...

Tittar på skidåkningen samtigigt som jag lagar mat, hoppas det är ätbart men det tror jag :) underbart väder är det här också så efter maten blir det nog ur och kika på hur skidspåren ser ut, underbart! Peace !


Jag och Johanna sitter ute och steeeker i ...

Jag och Johanna sitter ute och steeeker i solen medans resten av huset sover, måste erkänna att det här är livet! Peace!


SÄLEN !


snygg, snyggare, elin och johanna !!

peace !

Jaha då var vi på väg då, bilen är överful...

Jaha då var vi på väg då, bilen är överfull och vi ser it som riktiga turister ! Känner på mig att detta kommer bli toppen :) peace !


1 mars

godmorgon, eller ja morgon och morgon jag har ju vart vaken länge men ändå ...
håller just nu på att packa det sista och kikar igenom vad jag packade igår och vad jag glömt osv. känner att dom här två timmarna som nu är kvar fram tills vi ska åka gärna får gå otroligt fort! vill åka nu!!
peace !