26/6 2013 Oslo

Ledig idag! Sov länge, eller rättare sagt; jag gjorde en miss igen. Jag skulle ta en pn efter jobbet igår. Somnade och sov som en stock i 18h. Vet i te vad det är med mig?! Sover hur länge som helst, om jag inte ställer klockan.
Jaja, slut tjatat om det!

Nu sitter jag iaf på bussen påväg till Ikea. Ska köpa lite saker som jag MÅSTE ha i mitt rum, om jag ska få plats med alla mina saker... Alltså förvaringskådor och dylikt.

En fågel kom även och viskade i mitt öra att vi ska få tillbaka dom norska skattepengarna idag. Så när jag kommer hem så ska jag checka kontot, om det ramlat in en krona eller två!! 😊

Måste även slänga upp en bild på min goda frukost idag!

Peace!


20/6 2013 Oslo

Hej hopp!
Tänkte bara dela med mig lite av min fantastiska sista 12h.
Skulle lägga mig och ta en pn igår efter jobbet. Slutade med att jag vaknade 12h senare, alltså för en halvtimme sedan, och undrade vad som hade hänt?!. Tror ett enkelt svar är: jag var trött och i behov av massssa sömn.

Nu ska jag packa väskan, äta en god frukost, åka till jobbet, jobba 8h, åka tåg till Sverige, hem till familj och vänner!!

Peace!


9/6 2013 Oslo-Karlstad

Sitter äntligen på tåget på väg hem till Värmland. Första anhalten blir Karlstad, där min fina vän Josefine kommer och hämtar mig. Sen bär det av hem till Hagfors. Där jag nyss fick reda på att det planeras för en tacokväll.
Sen planerar jag en tidig kväll, innan vi åker till Ullared och gekås imorgon!!
Känner på mig att det här kan bli en kanon vecka!!
Måndag: Ullared
Tisdag: Ullared
Onsdag: studentrevy
Torsdag: sandras urspring i Karlstad
Fredag: urspring i Hagfors
Lördag: slappa av, njuta av livet!
Söndag: åka hem till Oslo

Alltså en vecka bara fylld av roligheter! Försöka klämma in en träning eller två också kanske. Får väl se hur det går med det...

Nej, om man kanske skulle återgå till att höra ingenting igen kanske. Bara två timmar kvar tills jag får dela ut bamsekramar iaf!! Gleder meg!! ❤

Peace!


7/6 2013 Oslo

Dagen igår var lite speciell. Började med dödsfall. Sen hade jag två möten och lite andra saker att göra på jobbet. Efter ca 8h var jag och Linda så trötta att vi tog bussen ner till stan och svepte en kopp kaffe!! Sen åkte jag hem och sov i två timmar. Innan jag fick tvinga mig upp en stund. Kroppen vägde ton och huvudet kändes som om det skulle sprängas!
Åkte en tur till svenska godisaffären, för att köpa Loka. Sen tillbaka hem för att hänga i soffan i en timme. Avrundade kvällen med en springtur. Och det var den enda ljusglimten i mitt liv i går. Orkade springa mer än 20 min i streck. Och det är det mesta jag klarat av, på många år!!
Men så kom bakslaget när jag kom hem. Skulle läsa nyheterna i telefon, och det visar sig att jag sprungit förbi platsen till en brottsplats bara minuterna efter att polisen fått larmet.
Ovetande som jag var, så bara sprang jag vidare och var glad för min prestation.

Idag ska jag försöka vara lite effektiv. Ska ut och fika med en Christer vid 2 tiden. Och sen ska jag även: tvätta, packa upp alla kläder (som fortfarande ligger kvar i väskor efter flytten...) packa till hemresan på söndag osv osv!

Peace!


2/6 2013 Oslo

Vill börja med att skriva att jag i torsdags gjorde en hjälte insats enligt mig. Jag åkte trikk påväg hem vid 24 tiden. Och på trikken var det en kvinna i 35-40 års åldern som skakade som ett asplöv. Jag såg att det berodde på droger. Hon kom fram till mig och frågade hur man kom till legemottagningen. Så jag förklarade för henne, men hon var i sånt dåligt tillstånd. Hon sa till mig: "- nu ska det bli slut på det här. Vill aldrig igen komma tillbaka. Har inte vart en "vanlig" människa på över 15 år. Kan du hjälpa mig, så jag får professionell hjälp?"
Så jag tog henne med in till legemottagningen. Berättade hur det låg till och att jag hittade henne på trikken och hon värnar om hjälp. Dom tog med henne. Tömde hennes fickor på allt knark. Och sen fick jag information om att hon skulle få ligga kvar över natten. För att bättra till tillståndet lite. Innan hon skulle få en plats på ett behandlingshem på morgonen efter.
Lyckan som jag kände när jag gick ut sär ifrån var obeskrivlig. Att göra något så litet, för att hjälpa någon så mycket! Helt obeskrivligt!!

I fredags så kom iaf Madde hit. Vi gick i affärer, åt och drack gott på uteservering, myste på takterassen och festade.
På lördagen så blev det återigen uteservering och njuta av solen i en park, där det var en dags konsert. Innan hon tog tåget hem till jessheim och jag åkte hem och städade lite.

Och sist men inte minst, idag har jag gjort så lite som möjligt! Legat i sängen nästan hela dagen. Tog dock en löptur och styrka nu på kvällskvisten. Följt av en helt fantastisk två rätters!!

Nu blir det duschen och sen sängen för att tagga för en ny jobb vecka!

Peace!