27/1 2013 Oslo

denna dagen har bestått av att städa, diska, tvätta flera maskiner, laga mat och titta på film.
fick även läsa på twitter att min bror var på sjukhuset. fick efter många om och men tag på honom. och det visade sig att han troligen brutit fingret, eller så hade det hoppat ur led. han skulle få svar i morgon.
och så ringde jag för att gratta min mamma som fyller 20+ i morgon. man det fick jag inte göra. jag var tvungen att ringa och sjunga för henne på hennes födelsedag! så om hon nu vill höra min helt fantastiska sångröst så ska hon få göra det i morgon ;)

peace!

24/1 2013 Oslo

åh, nu har jag alldeles för många hormoner i kroppen tror jag. igår kväll nästan grät jag för att jag saknade en vän. och idag har jag gråtit för det som hände här i oslo, för snart två år sedan. lyssnat på Melissa horn och gråtit mer. och nu det sista jag grät över: jag saknar min bror! jag saknar att få bråka med honom, tävla mot honom, skratta åt honom när han dansar samtidigt som han lagar mat, få krama honom (även fast han inte vill). helt enkelt så saknar jag honom mycket!

nej nu ska jag koppla bort hjärnan och titta på tv tills jag somnar!

peace!

20/1 2013 Sverige-Norge

Sitter nu på tåget som ska ta min ifrån Karlstad till Oslo. 3 långa timmar kommer det bli idag, känner jag på mig!
Men, bara att bita i det sura äpplet och fortsätta le.

Dagen började på bästa sätt: mamma kommer in på rummet och frågar om
Jag vill ha frukost. Och att hon lagar ägg och bacon till mig! Underbart att få bli så bortskämd ibland!!

Sen var jag och hälsade på hos min gammal mormor och gammal morfar. Så långt emellan man ser då, så det är bäst att passa på!

Sen var vi på hockey. Tittade på lillebror, som jag insett inte är så liten längre, som spelade. Kan börja med att säga att jag har saknat att sitta i en kall ishall. Älskar det på något vis.
Och dagens match började uruselt. Men Viking plockade upp 1-3 till 3-3. Och matchen bjöd på förläggning, där Viking drog det längsta strået. 4-3 och en viktig seger!
Kan även berätta att bror gjorde en väldigt bra match. En stolt syster är vad jag är!

Och eftersom matchen gick till förläggning så blev vi lite sena till Karlstad. Så jag fick springa och köpa mat och sen direkt till tåget för att nu åka till Oslo. Jobbet kallar redan till morgonen.

Peace!


19/1 2013 Hagfors

Åh vad härligt det är att vara i skogen! Började dagen med mys i soffan, innan hela familjen åkte och åt brunch tillsammans! Mys på högsta nivå!
Sen bar det av hem i fem minuter innan jag nu är på innebandy.
Efter detta blir det en tur till kyrkogården och hälsa på där!

Peace!


18/1 2013 Hagfors

Äntligen hemma hos mamma och pappa!
Det blev en lång dag igår. Först upp tidigt och jobba. Sen springa hem och hämta väskan. Innan jag fick springa till trikken, som skulle ta mig till tåget. Sen på tåget så pluggade jag, 2.5/3h. Blev klar med psykiatrin!!! Sen så stod mamma och mormor på perrongen och väntade på mig. Åkte och lämnade en sak till Sandra, sa hej och småpratade lite. Åkte och köpte oss Thaimat. Åkte hem. Sen åkte jag och träffade några kompisar. Och i sängen allt för sent.
Men jag älskar att vara hemma!
Bäst att passa på att njuta av alla vänner och familj, så länge man har chansen ❤

Peace!


16/1 2013 Oslo

ja, jag kan väl dela med mig av mig vardag den senaste veckan. lååånga dagar och sena nätter har det bestått av, typ. förra onsdagen var jag och hälsade på i Kongsberg. Wanwisa färgade mig och så tog vi en snabb lunch på ett fik. mysigt!
sen har jag jobbat hur mycket som helst nu på slutat. och dessutom så har jag pluggat väldigt mycket, efter som min psykiatri kurs (som jag läser distans ifrån Sverige) ska vara klar nu på fredag. är nästan klar nu, har en uppgift klar som jag har tänkt att jag ska göra i morgon på tåget. ska nämligen hem till Hagfors i morgon. ska bli så skönt! få lite vila, träffa nära och kära.
dom senaste dagarna har jag även pratat med min käre vän Sandra väldigt mycket. hon ligger hemma själv i lägenheten i Karlstad och är sjuk. tycker faktiskt synd om henne. sen har jag även pratat med Albin, Emilia, jossa, josse, mamma, mormor, pappa och lillebror! saknar alla så mycket. och det blir näsan ännu värre när man får höra deras röster. ändå utsätter jag mig för det, ganska ofta!
annars händer det inte så där jätttemycket. borde städa lägenheten, men jag har inte orka över till dete nu. och dessutom borde jag packa väska tills i morgon, men har inte börja med det än heller ...
får nog ta tag i det nu.
ha det!

peace!

5/1 2013 Oslo

mamma frågade mig om det inte är dax för en uppdatering på bloggen, så får väl skriva några rader!

händer inte så mycket i mitt liv just nu. jag jobbar typ dygnet runt. eller ja, iaf så har jag jobbat 10/11 dagar. gör det 11 och sista passet idag. och i morgon ska jag SOVA!! och så måste jag städa lite. och så ska jag nog även ta mig en sväng in till stan för att köpa tågbiljetter hem till skogen.

peace!