ferre.

skolan nu, drygt men kul. nu är det ju bara några timmar kvar tills det är valborgskväll och ferre !! jippi, hoppas på en riktigt rolig kväll (:
vet inte riktigt hur kvällen ser ut, men det löser sig nog får jag hoppas.
menmen, jag skriver sen igen tror jag.
hejs (:



LOVE U ♥

dresses.

hej bloggen,
jag är jätte ledsen för att jag inte har uppdaterat min älskade bligg på ett väldigt bra tag, och jag har inte ens något bra ursäkt....
menmen, jag ska bli bättre på det nu, jag lovar´t. ska börja med att säga att jag nu är hemma och är sjuk, och det suger jätte mycket. men det innebär att jag har mer tid åt er som läser det jag skriver.
har mått illa i ca. 1½ dugn, men nu har det gått över, så nu har j bara lite feber. så imorgon blir det skolan om jag mår så här som jag gör nu (:
men nu ska jag leta reda på snygga sista minuten klänneningar till valborg ifall det är någon som behöver hjälp och inte har köpt någon än (:
åter kommer snart med några snyggingar till er.



LOVE U ♥

you.

hej bloggen, nu sitter jag i skolan och drygar mig på tyska ... ett av alla mina favorit ämnen.
nej nu ska jag vara duktig och jobba -.-'



LOVE U ♥

.


Muren som jag byggde
tog mig flera år att tillverka.
Jag letade efter dom perfekta stenarna
och tog dom en och en.
Sen kommer en stark vind,
och min mur ligger nu som en stor stenhög på marken.


.


Jag är stark men Jag är skör.
Jag är glad men Jag är ledsen.

air.

heej bloggen, !
jag har haft några dagar nu utan datorn. det har varit ganska gott. jag har bara tänkt på annat och brar varit. kände att jag var ibehov av att slippa skriva lite, och lägga lite mer tid på mina vänner (:



 i onsdags var iaf jag och sandra i kalstad och shoppade. jag köpta bara ett par skor, en kjol och hårspännen. jag behövde bara ett par skor så jag var nöjd att jag fan ett par, och jag gillade dom jätte mycket (:


dessa snyggingar blev det !



torsdag då tog jag id kort och lekte med min älskade och sanknade vän Julia. sen åkte jag hem och åt lite och sen bar det ut på stora Hagfors och cyklade med alla som var ute, mest bev det ändå med Josse, Emilia och Sandra (:



nu idag fredag så har det srtt ut så här
 * blev väckt kl.8.00 och åt frukost med Mamma och Helene
* släppa lite vi tv:n
* gjorde mig i ordning lite, inte alls mycket men byte typ kläder
* gick ut med min älskade hund
* gick ut på gården och satte mig i solen i endast shorts och tubtopp och solade och läste
* gick in nu och skriver lite
och sen blir det
* ut i solen lite
* laga mat
* träna
* ut med vovven
* umgås lite antar jag
* sova?

Aa, vi får se hur det slutar i kväll, men jag är ju en duktig flicka iaf, som nog alla vet ;)



LOVE U ♥

true colour.

god moggon (:
natten har spenderas själv hemma i min egen säng, som alltid. gott om plats är det åt mig iaf ;D
nu sitter jag här och funderar lite, är ju fortfarande lite besviken att vi sumpade våran chans i förrgår jenter, men det jag har mest i huvedet just nu är om jag ska orka dra mig ut i det halv gråa vägret och springa. får se om jag orkar det nu, lr om det blir lite sesnare idag...

annars vet jag inte hur dagen ska spenderas, får se om det kanske blir en sitta hemma kväll i kväll lr om man ska dra ut en sväng kanske. folket kan ju alltid höra av sig om ni ska hitta på något (:



LOVE U ♥

misstag.

nu blir det natti natti gott folk :)
jag är trött och orkar inte med datorn mer nu känner jag :)


natti natti <3

LOVE U ♥

twitter.

nu har jag gjort en twitter. och för alla som inte vet vad det är så ska jag berätta att det är en mini blogg typ. där kan inläggen endast bestå av 140 tecken. alltås mycket korta texter.
ska bli lite kul med något nytt, känner att det behövs just nu, och det ska jag ordna. det enda jag stör mig på just nu är bara att jag hade kunnat gjort en liten ändring i går, men det sumpade jag genom att säga nej! när jag fick en chans att göra en förändring ... men men, jag får ju faktist skylla mig själv, tyvärr!

nu hittar ni mig även på http://twitter.com/missselin <--- titta där om jag inte har uppdaterat här på länge och ni vill veta vad jag gör och håller hus ;)

LOVE U ♥

next time you ask.

jaa, då var det kväll igen och den här kvällen var nog den drygaste på länge, fy fan säger jag bara. och det blev inte bättre av att jag och emilia var ganska så letta på att vi inte tog chansen i går, vi fick ju ändå frågan om vi inte ville med och ha kul, men nej det kunde vi inte då -.-' jag blir på letter ja.
tänk om vi hade fått samma fråga idag så hade jag skrikit JA !!  men icke...
depp är jag ska jag ta och säga er. finns inget att göra nu heller. har varit ute och gått med Josse, Sandra, Emilia och Irmeli, nu i kväll och klockan måste ha stannat, herre gud, men visst vi hade ju lite kul iaf.
nej nu ska jag ta och göra mig en twitter ;)
skriver nog sen igen tror jag :D


dumt o vara brun, det där ar brun för o vara mig ...

LOVE U ♥

you walk whit me.

hej hopp.
nu sitter jag här ingen, nyss varit hos mormor och morfar och ätit, rotmos och flasklägg, jätte gott (: gammelmormor och gammel morfar var också där, ni kan inte fatta vad jag är glad att jag har sådana snälla släktingar som dom, finns nog inga bättre gamlingar än dom ;)

gårdagen som jag inte visste hur den skulle bli blev som följande:
* arbetade
* hem och myste framför tv:n
* åkte till sandra
* åkteoch hämtade leona och carro
* ut på stan och umgås och träffa folk
* gick på promenad med sandra, emilia och irmeli
* satt på en trappa och pratade om allt och alla med samma som jag gick med
* och sen hem och satte mig vid tv:n och sen somnade jag i soffan ;)

- och jag lovar din emilia om dom hade kommit igen hade jag lånat kläder av dig och åkt med ;) ångrar det lite .. haah x)

haha, inte många som förstår det där, med det är inte medningen heller ska jag lova er ;)

menmen, nu ska min älskade bror och pappa ha datorn -.-'
skriver nog mera sen ;)



LOVE U ♥

love, love, love.

hejsan, today har jag inte gjort allt för mycket :P
vaknade och gick ut och solade ett tag sen var jag ute och sprang. sen hem och duschade och åt, och sen ut i solen igen :) och vill du veta en sak som jag tycker är orättvist?! jag får f-n ingen färg hur mycket jag än solar, har suttit ute i solen i flera timmar och det syns bara i ansiktet som är rött -.-' inte kul om jag får säga det själv, och det blir inte bättre av att jag ska arbeta i kväll och behöva visa alla vad röd jag är i ansiktet och kritvit på resten av kroppen ... menmen, livet är ju ite rättvist och tro mig det har jag märkt av !


jag o hanna igår ;)

är det någon som är sugen på en grillkväll snart, så hör av er. för det är jag (:

LOVE U ♥

ferre.

kvällen igår började som ett skämt, som övergick i skratt och slutade i ehmm, skratt !!
herre gug jenter, varför kan vi inte fylla år mer ofta?! det var ju jätte kul igår ju (:
aja, sandra, da king för kvällen, såg ut så här efter hon öppnat alla paketen:


snygging eller vad säger ni? x)

och vi som firade denna söta? flicka var så snälla så vi lät henne gå och knacka dörr för det är ju ändå bara påsk en gång om året. och jag och josse hade målat påskbrev åt henne så hon fick lite godis ^^ haha, kul hade vi iaf (:


den här underbara bilden, som jag hatar fick sandra av mig och josse bla.
sen fick hon lite annat smått och gott ;)


humöret på topp!! det här måste göras om någon gång jenter ;)

LOVE U ♥

you are nr.1


DEN HÄR SNYGGINGEN FYLLER HELA 16 ÅR IDAG, OCH DET FIRAR VI MED GLASS KALAS.
GRATTIS SANDRA "DORIS" NILSSON !! 

LOVE U ♥

sommar, sol o vi har kort tajt kjol.

oyes, då var det påsk igen och det firar vi som vanligt genom att drunkna i godis :s kanske inte så bra... men va fan, hur ofta är det påsk egentligen ;)
aja, idag vaknade jag tidigt av att mamma stod vid min sida och trodde hon var någon duktig sångerska :P älskar henne, men ibland undrar man ju vad hon tänker med ;) 
efter mitt fina vaknande så myste jag lite framför tv:n och sen hoppade jag in i duschen. efter det så gick jag ut och satte mig i solen för att försöka få lite färg, och nu sitter jag här, lite sådär små röd i mitt kära ansikte ... men men. 
nu ska jag iaf börja göra mig i ordning för glass kalas, ha det bäst allesammans. 


GLAD PÅSK !! 

LOVE U ♥ 

love u.

så, då har jag, embla, josse och sandra varit ute på stan c(:
jag och josse har nämligen köpt en fantastiskt fin present till vår egna lilla (som blir större i morgon) potatis x) :D <3


tonight blir det jobba och sen vettja inte, kanske ut lite, får se vad jag känner för (: om det är någon som vill göra mig sällskap så hör av er till mig på mobilen, 0730747651 (:



miss ol tims, när man inte behövde tänka på ngot utan bara vara och man hade alltid ett leende på läpparna, miss that <3

LOVE U ♥


överskattat.

hej bloggen (:
sitter hemma hos farmor o farfar nu. har jätte tråk, men men... ska snart iväg och fixa något kul till imorgon maybe to me baby ;)
nu blir det nog inte så mycket mer, för jag har inte mycket att skriva :P


fett coolt (:

LOVE U ♥

usch.

"HJÄLP! jag är med i en japansk tv show" var det sämsta programet jag någonsin sett.. det suger ju, herre gud. det borde vara olaglgt att ha en sådan ful och energisk domare. nej nu blev jag lett igen -.-

btw så måste jag berätta att en äffar här hemma i hagfors ska lägga ner, L-stor. så dom säljer ut alla kläder och gissa om jag varit dit och tittat då dom senaste dagarna. jag har iaf köpt ett linné, en tunika och en väska som jag är kär i plus att jag har hittat en till väska som jag vill ha, men jag känner att jag måste spara lite pengar nu ...
och sen så köpte Embla med ett par mysbyxor ifrån top street wear till mig. love it (:

aja nu ska jag se slutet på den här usla tv showen -.-



LOVE U ♥


hero.

sorry att jag inte uppdaterat på hur länge som helst, men jag har inte haft tid och har inte orkat statart dator. tänkt på mycket, både skit och bra saker, om nu det finns...
aja, dagen i korthet :
* skolan - tråk och np
* ut på stan med mamma, pappa och kristin
* hem och pyssla lite med smått och gott
* hem till farmor och farfar för att träffa kusin och faster
* ut med kusinen och faster - köpte godis
* och nu här och drönar lite för att vänta på att  "HJÄLP ! Jag är med i en japansk tv-show" ska börja, kl. 20.00 på tv4.


dom tävlande i tv-showen :)

och carolina gynning som är programledare :)

aja, nu ska min älskade kusin få datorn en stund... hör av mig sen förhopningsvis om hon inte förstör datorn... man vet aldrig med henne ;) haha

LOVE U ♥

shutter shades.

tjosan, nu har jag nyss kommit hem igen. jag har varit jätte duktig och varit iväg och tränat stepp med bettan ;) bra och rolig träning må jag säga, men det skulle ju vara kul om någon ville bli med mig någon gång "/
nu blir det snart duchen och sen lite mys i soffan, själv :( ska titta på somthing new på 5:an kl. 21.00 och sen efter det blir det sängen och sova för imorgon är det en rolig dag i skolan med spexkorten och det ju, fast jag ar ju inga kläder till det vanliga kortet än men men det får vella bli någon gammal trasa om jag inte hittar något senare i kväll när jag än en gång ska dyka ner i alla mina kläder igen "/


en av punkterna på min att göra lista sommaren -09, var/är att köpa ett par shutter shades :) erkänn snygga?! för miin del tror jag att det blir ett par rosa, lr?

LOVE U ♥

hope of love

hejsan svejsan :)
får börja med att berätta att i går kväll gjorde jag och min käre vän josefine varsin "att göra lista sommaren -09" och ja vi vet att vi är töntiga men nåron måste vara det också ... vi har ju iaf kul och det är det viktigaste (:

aja, nu över till allvaret. jag har ett stort problem, jag vet inte vad jag ska ha på mig i morgon när vi skall ta kort i skolan -.- vi ska ta kort till spex-katalogen och då ska man ta först ett seriöst kort på hela klassen och sen spexet. och jag har inga kläder till det seriösa, har letat igenom hela gaderoben känns det som utan att finna något vettigt... vad ska man göra? snälla ni ge mig några idéer, kan ju inte direkt ställa mig där naken x)


hjälp?

LOVE U ♥

uuuha.

heeeej bloggen, vännen !
japp då var man hemma igen då. efter att pappa tjatat, mycket ... fattar inte varför jag skulle hem så tidigt men men så blev det iaf. och det blev inge bättre av att jag kom hem och alla sofor var upptagna heller, och så har man ingen att mysa med nu för tiden heller så shit the same. jag klarar mig själv och mina vänner är guld värda och ni vet pricis vilka jag menar ;)
aja nu ska jag dra mig till tv:n och soffan för nu är det ledigt där. så natti natti < 3


sommar, sol, väskusten med dom rätta och bada

I hope for the best, men får inget för det ... ingen Elin utan sina UNDERBARA vänner. tack för att ni finns baby´s, ni betyder så otroligt mycket för mig så ni anar bara inte.

LUVE U ♥

öl, gör dig lätt fotad.

glömde nästan bort en sak som hände idag i skolan, matrasten. jag och c hade en diskution, vi bråkade  inte utan vi diskuterade och det slutade med att jag nog inte kommer prata vänligt med den mäniskan på det tag. men vi kom iaf fram till att ursäkter inte leder någonstans och att om det är viktigare att supa med pojkarna och skita i oss flickor som är det bättre att säga det till oss ifrån början... och jag vill på peka att jag inte ställer mig i en grupp mot c men jag står för vad jag har sakt och om du nu läser det här, säg allt du tycker om mig till mig ansikte mot ansikte och inte till någon annan och SLUTA prata skit bakom ryggen på folk för du kommer bli straffad själv för det för eller senare. men ditt liv ditt val, ska inte lägga mig i mer nu ...



i love my life.

tjosan i trosan : D
today har jag varit i skolan, först hade jag no och sen bar det av ner till den blivande "torskolan" även känt som älvstranden och hade bad. jag hade lektionen och det gick bra, jag ramlade iaf inte ... och viktoria var nöjd också och sa att jag var duktig o modig som vågade stå på land och stuttsa när gymnasiet hade rast och satt och tittade på ... efter badet gick jag tillbaka till min älskade skola och åt en underbar middag, NOT ! fattar inte varför vi inte får kyckling -.- bara för att man hittat glas i kronfågel kycklingen kan vella vi få våran B kyckling som vi alltid har fått?! men men, krögarbiff som inte är klar är ju också gott (y)..
efter den gudomliga lunchen hade jag två timmar so och sen nu efter skolan blev jag med josse hem och nu snart ska vi nog dra oss ut och sen hem till mig och i kväll blir det worket för oss, och make money så jag får shoppa lite fram över ;) HAHA x)


jag kommer bli dödad nu för att jag lägger ut den här fina bilden.
men så här söt är josse iaf ♥

LOVE U ♥

no air.

hej bloggen !!!
idag har de varit solan o so prov. det kändes ganska bra, var en fråga jag inte kunde. sen fick jag reda på matte provena jag gjort förra veckan, o jag lovar, jag tyckte synd om alla som satt med mig för jag fick typ damp för det gick så dåligt -.- ... men men life go on som tur är.
men nu måste jag sticka för jag ska ut och gå med mina älskade vänner bill o bull, men ni kan kalla dom bibbi o doris ;)


älskar er <3

LOVE U ♥

linda o hugo <3.

i går kväll i "den rätte för rosing"  var det final och vinnaren blev Hugo. kärleken mellan dom båda vet man ju inte mycket om, men det såg ju braa ut i tv iaf. hoppas det håller för dom, för dom är ju söta ^^,
det som jag tycker är lite konstigt är att lindas egna dotter är fyra år yngre än hugo, men men om inte hugo tycker det funkar med linda kan han ju alltid porva med hennes dotter ;)



LOVE U ♥