31/7 2013 Oslo

Ville bara skriva att jag älskar mina nära och kära. Tänk att man inte kan säga "jag älskar dig" till någon, utan att det hänt något. Nej då, först när någon ligger på sjukhuset eller när det hänt något hemska; då kan man säga det!
Jag älskar min mormor lika mycket idag, som jag gjorde förra veckan, förra året, eller sen den dagen jag föddes. Men idag känns det mer naturligt att säga just "jag älskar dig", medans det var mycket svårare förra veckan tex.

Dagen i stora drag:
Vaknar av att mamma ringer kl 6 och berättar att det hänt något med mormor. Sen åker jag till jobbet. Får ett sms av Elizabeth (min sambo), som berättar att det brinner i vårt hus. Jobbar vidare. Hem och ringa mormor. Lättar lite i bröstet. Se en film. Pratar med mamma. Lättar ännu mer i bröstet. Handla och laga lite tapas. Och nu ska jag gå och försöka sova lite!

Peace!


19/7 2013 Oslo

Den här veckan har bara flugit förbi. Dock är den inte helt slut än, har en jobbhelg framför mig.
Hade mamma och pappa på besök, måndag-torsdag. Vi gjorde egentligen inte så mycket, men det gjorde inte mig något. Bara att få se dom är härligt!
Och igår när dom åkte hem, så gick jag raka vägen till frisören. Eller egentligen så gick jag till en av mina sambos jobb. Hon är frisörs lärling. Hon vill nämligen använda mig som sin modell till klipp och färg. Igår var jag där i 3.5h, då hon färgade mig. Och idag var jag där i 2.5h, då hon klippte och tränade på frisyrer. Älskar livet som sambo med en frisör!! Hon frågade även om hon fick använda mig som modell för två uppsättningar, en 80-tals insorterad och en bröllopsuppsättning. Svaret blev så klart: JA!!

Fall även pladask för en kille från Unicef idag. Det hela slutade med att han tog mitt nummer, och jag skänker numera 6kr/dagen till fattiga barn i Afrika.
Ringer han mig inte inom en snar framtid så slutar jag skänka pengar!!

Nu ska jag göra ett svandyk ner i sängen och grissova, Godnatt!

Peace!


13/7 2013 Oslo

RESAN TILL NAPA ÄR BOKAD!!! WIHOOO!!! Den 26/8, alltså på
min födelsedag bär det av! Ska bli så gott att få lapa sol en hel vecka, träffa Linn, äta ute, dansa, bada och njuta av livet! Längtar så mycket!
Men innan det bär av har jag mycket annat att se fram emot. Mamma och pappa kommer på besök till Oslo. Jag ska hem till Hagfors. Och jag har semestern att se fram emot. Först en vecka i Hagfors och sen alltså en vecka i napa!
Känns som om det kommer bli en bra andra halva av sommaren!

Nej nu ska jag smälta all tacos som jag åt till kvällsmat. Sen ska träningskläderna på, innan det blir sängen!

Peace!


9/10 2013 Oslo

Sitte rock försöker hitta träningsmotivation. Den är helt bortblåst!!
Har nu kommit så långt att jag satt på mig träningskläderna iaf. Dragit igång musiken, och hoppas att någon slags kick kommer snart! Måste träna, annars får jag panik och känner mig instängd. Kroppen fungerar inte och hjärnan kopplar bort allt som finns... Trött dygnet runt!

Jag måste ha ett mål med träningen för att känna mig motiverad. Och att sätta -10kg som mål är inte riktigt min grej. Jag vill träna för att må bra. För mår jag bra, då är jag skitsnygg även om jag väger 100kg eller 50 kg!
Men samtidigt vill jag ha något mätbart. Och något realistiskt.
Hittar liksom inte fram till något bra mål. Har dock kommit på i mina drömmarsvärld att jag ska övervinna min smärta i benen och kunna springa maraton innan jag fyller 30. Alltså inom 10 år. Idag kan jag springa 20 minuter, innan det bara tar tvärstopp! Så det är ju liksom ett väldigt långsiktigt mål, som är väldigt orealistiskt i dagens läge.

Äsch, nu skiter jag i det här. Drar på mig dojjorna och springer tills jag grinar av smärta. Det är jag ganska bra på!

Peace!


6/7 2013 Oslo

Jaha, då kanske det var dax att skriva några rader igen!
Sitter för stunden och väntar på tågstationen. Min älskade vän Madeleine är på väg till storstaden. Ska bli så gott att få lite besök, behöver verkligen det nu!! Dock så är hon ju inte den snabbaste människan här i världen... Har väntat i ca 30 min, och ytterligare några minuter väntar mig!
Men vad gör det, hon kommer och hon är efterlängtad!!

Annars då?! Ju dom senaste dagarna har väl inte vart på topp. Hänt lite saker på jobbet, som har gjort att humöret har sjunkit lite. Eller egentligen ganska så väldigt mycket! Ändå värre blir det när man inte får prata om det, när man egentligen bara vill skrika rakt ut!

Nej nu ska jag koppla bort hjärnan den här helgen, inte tänka ett skvatt. Utan bara göra det jag känner för och det som får mig att må bra!
Hoppas alla får en bra helg, peace!